Odp: AI i fotografia zawodowa
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Nie będzie w ogóle wtyczek.
Nie spodziewał bym się tego. Nigdy nie wiadomo, kto jest wtyczką :mrgreen:
Napiszcie mi jaki ma sens zakładanie sobie konta na IG w której Autor umieszcza wyłącznie wygenerowane przez AI pseudo "portrety" nazywając się fotografem? Czy to jakaś zawoalowana forma autoreklamy, jak w przypadku autora wątku smartfonowego o samsungu S23 cytującego wyłącznie najnowsze newsy o AI i jednocześnie nie potrafiącego wykonać żadnego swojego zdjęcia dokumentującego owe nowinki ?
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Napiszcie mi jaki ma sens zakładanie sobie konta na IG w której Autor umieszcza wyłącznie
wygenerowane przez AI pseudo "portrety" nazywając się fotografem? Czy to jakaś zawoalowana forma autoreklamy, jak w przypadku autora wątku smartfonowego o samsungu S23 cytującego wyłącznie najnowsze newsy o AI i jednocześnie nie potrafiącego wykonać żadnego swojego zdjęcia dokumentującego owe nowinki ?
Fame & cash w przypadku niektórych ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Fame & cash w przypadku niektórych ;)
Znaczy JP otrzymuje "cash" za swojego smartfonowego "newslettera"? Bo w "fame" nie bardzo wierzę xD
właśnie
mnie bardziej by interesowała dłuższa żywotność battery zamiast fejkujących AI :P np. czemu muszę ładować iphona codziennie a nie raz na miesiąc?
ludzkość i tak już doszła do granicy gdzie postęp jest mocno ograniczany przez komunikację i energetykę z XXw, nieważne jak turboświetlne AI by nie było
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
właśnie
mnie bardziej by interesowała dłuższa żywotność battery zamiast fejkujących AI :P np. czemu muszę ładować iphona codziennie a nie raz na miesiąc?
ludzkość i tak już doszła do granicy gdzie postęp jest mocno ograniczany przez komunikację i energetykę z XXw, nieważne jak turboświetlne AI by nie było
Ta branża się bardzo mocno rozwija cały czas pojawiają się nowe rozwiązania. To tylko kwestia czasu jak pojawią się wydajniejsze baterie.
ta, czekam już 10 lat ;)
a w to że zapakuję się w drona i w 4 znajomych polecimy z wawy do zakopca w godzinę bez korków to nie wiem czy się doczekam ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
ta, czekam już 10 lat ;)
a w to że zapakuję się w drona i w 4 znajomych polecimy z wawy do zakopca w godzinę bez korków to nie wiem czy się doczekam ;)
No z teleportacją to może zejść jeszcze dłużej ;)...
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
No z teleportacją to może zejść jeszcze dłużej ;)...
Wystarczy, że Władek czymś pierdyknie, a wylądujemy wszyscy w Honolulu zanim się kto obejrzy :mrgreen:
Predzej kto jego [emoji13]