Z okazji Urodzin życzę wszystkiego najlepszego Panu Januszowi Body. Nie znam osobiście Pana Janusza ale czytam jego pełne mądrości i fachowości posty i jak myślę upoważnia mnie to do złożenia życzeń .
Wersja do druku
Z okazji Urodzin życzę wszystkiego najlepszego Panu Januszowi Body. Nie znam osobiście Pana Janusza ale czytam jego pełne mądrości i fachowości posty i jak myślę upoważnia mnie to do złożenia życzeń .
Witam serdecznie,
Tak mi się przypomniało że w zeszłym roku rozmawialiśmy o plenerze na Arkonce. Z basenów już jest spuszczona woda, wygląda to całkiem przyjemnie, zwłaszcza że kolorki fajne, cały basen w środku błękitny, dookoła kolorowe zabawki metalowe :)
Można coś ciekawego wykombinować, nawet z wieczora z lampami w basenie...
Jestem za. Jak tam jest z wejściem na teren? Flaszka dla ciecia styknie czy może trzeba jakieś pozwolenia odgórnie uzyskać?
Nie ma ciecia na obiekcie , jak robiłem plener ślubny to był zwykły skok przez płot przy bramie wjazdowej, po 30 min. przyjechał samochód, wjechał na obiekt...ale to była tylko Pani która dokarmia tuzin kotów które się tam zadomowiły :) Po sesji nawet otworzyła nam bramę żeby nie skakać przez płot....
Tez chętnie coś postrobuje, mam nawet chętne dziewczyny na najbliższy czas więc mozna coś na przyszły weekend zorganizować, jakieś blyskanie dla kilku osób:):confused:
Słuchajcie a może tak np w sobotę z rańca sie wybrać na jakieś jesienne foto jakby pogoda dopisała?
W sobotę jest plener w Międzyzdrojach, ja tam się wybieram, ktoś jeszcze?
Ja pisałem na forum CFK że na długi weekend jestem w Wolinie u teściów i zapewne też się zjawię.
Ooo...Międzyzdroje, brzmi super, tez zamierzałem sie na weekend tak wybrać :) Może sie spotkamy :)
tez z chęcią przyłączyłbym się do tematu arkonka