działa wam dreamstime.com?
może ich za bardzo zaspamowalem w nocy i mnie zablokowali ? ;)
Wersja do druku
działa wam dreamstime.com?
może ich za bardzo zaspamowalem w nocy i mnie zablokowali ? ;)
juz dziala ale jakis swir tam dzisiaj siedzi wiec uwaga...
no wlasnie... powalajace nie sa a jak przez rok zarobisz $1000 to juz mozna powiedziec ze udalo ci sie... chociaz to tez ciezko nazwac jakimi kolwiek pieniedzmi wiec stocki lepiej traktowa jako jest bo jest, wpadnie grosz to dobrze nie wpadnie trudno...
tak, o akceptacje, a dokładnie o słowa kluczowe
hmm, czy to dziwne ze użyłem tych samych słów kluczowych dla dwóch bardzo podobnych zdjęć, przedstawiających ta sama scenę w rożnych ujęciach?
w 2 przypadku zdjęcie zostało odrzucone z powodu nieznajomości tematu przez 'zatwierdzacza' chociaż keywords w 100% reprezentowały temat
to tak w skrócie
Kod:Your image info contains one or more of the following issues:
irrelevant or incomplete title, description/keywords/categories issues,
similar/identical title and description, title/description written with capital
letters(CAPS LOCK ON). Use only keywords that are the most relevant and
specific to the image subject. All the info required for an image is important
and has great influence on your sales. That's why you must take your time for
each image and provide individual, accurate, relevant and comprehensive
information. Don't just copy&paste words, don't rush. The more precise the
info will be, the more efficient the search will be as well and hence your sales.
Read more: http://blog.dreamstime.com/search-tag-keywords.
bank- zdjec.com|
zarobił ktoś coś na tym?
mi się wydaje że raczej chodziło o 'caps lock on'... generalnie nie odrzucają podobnych fotek z tymi samymi keywordami. Zaakceptowali mi ostatnimi dniami set ok 80 fotek o keywordach różniących się 1 do 3ch wyrazów :PCytat:
ak, o akceptacje, a dokładnie o słowa kluczowe
hmm, czy to dziwne ze użyłem tych samych słów kluczowych dla dwóch bardzo podobnych zdjęć, przedstawiających ta sama scenę w rożnych ujęciach?
w 2 przypadku zdjęcie zostało odrzucone z powodu nieznajomości tematu przez 'zatwierdzacza' chociaż keywords w 100% reprezentowały temat
caps był na pewno off, wiec nie wiem o co chodziło
poza tym czasem odrzucają fotkę identyczna jak ta która przeszła weryfikacje i jest identyczna jeżeli chodzi o kolorystykę, naświetlenie itp., różni sie tylko kadrem minimalnie a jako powód podają "poor lighting, incorrect exposure"
ale ponieważ wrzucam fotki z głębokiej szuflady to sie nie przejmuje ;)
a BTW co sie dzisiaj dzieje z dreamstime? wrzuciłem secik ftp-em kilka godzin temu a do tej pory nie widać go w unfinished files