Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Trzeba wstawiać linki do takich aukcji. Jeżeli jest to faktycznie zamiennik za 20 zł to bym się wkurzył. Oryginalny będzie sprawny przez wiele lat, po zamienniku za rok nie będzie śladu
--- Kolejny post ---
Trzeba wstawiać linki do takich aukcji po to aby ktos z forumowiczów nie naciął się następnym razem. Jeżeli jest to faktycznie zamiennik za 20 zł to bym się wkurzył. Oryginalny będzie sprawny przez wiele lat, po zamienniku za rok nie będzie śladu
--- Kolejny post ---
2 razy mi się kliknęło
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
te sam sprzedawca - dokładnie same pozytywy
Z ciekawości zadałem pytanie o dokument sprzedaży do tych aukcji. Brak odzewu. Może sezon urlopowy...może...
Lightroom 5 za 100zł??
tu wiecej o tym
wersja OEM, bez faktury
Panowie nie przeginacie - oryginalny program z prawem do rejestracji za 50zł i do tego jeszcze f-ra VAT ??? Takie rzeczy to były tylko w Erze :)
UWAGA na sprzedającego z allegro tomasz_witczak kupiłem od niego Canon EOS 5D MK2 MK II zestaw niestety wygląd aparatu był niezgodny z opisem więc przebieg aparatu wzbudził moje wątpliwości i pofatygowałem się do serwisu Canona w celu weryfikacji rzeczonego przez sprzedawcę przebiegu okazało się że aparat ma zrobione imponujące 998655zdjęć czyli niespełna milon:shock:
przecież w aukcji sprzedający napisał że aparat pokazuje przebieg około 900 tysięcy - skąd zaskoczenie ?
Cytat:
Zamieszczone przez
marekvulkan
UWAGA na sprzedającego z allegro
tomasz_witczak kupiłem od niego
Canon EOS 5D MK2 MK II zestaw niestety wygląd aparatu był niezgodny z opisem więc przebieg aparatu wzbudził moje wątpliwości i pofatygowałem się do serwisu Canona w celu weryfikacji rzeczonego przez sprzedawcę przebiegu okazało się że aparat ma zrobione imponujące 998655zdjęć czyli niespełna milon:shock:
Sprzedajacy opisal stan licznika, dlaczego mamy na niego uwazac? Takie posty jak ten powinny byc kasowane a autor banowany!