cześć wszystkim....pomysł na wyjazd super, piękne tereny i w innym terminie chetnie:-D.... niestety w sobotę mam dyżur w pracy....mogę w niedzielę po południu....może jakiś park w zachodzącym słońcu?.....pozdrawiam
Wersja do druku
cześć wszystkim....pomysł na wyjazd super, piękne tereny i w innym terminie chetnie:-D.... niestety w sobotę mam dyżur w pracy....mogę w niedzielę po południu....może jakiś park w zachodzącym słońcu?.....pozdrawiam
Wygląda na to, że termin kompletnie nie 'siadł' .
Spore zainteresowanie na priv(czasem z zupełnie nieoczekiwanej strony :wink:), ale nie w tym terminie.
Jak ktoś będzie chętny na wypad w te strony, dajcie znać kiedy...
koledzy jakby co to też byłbym chętny aby gdzieś pofocić
....chyba poczekamy na inny termin (dogodny dla wszystkich) z wyjściem w plener....może liście nabiorą w Parku Decjusza mocniejszych kolorów....:-D
No to w takim razie, odgrzewam temat. Wlasnie doszlismy z Nessuno do wniosku, ze wartobyloby jeszcze polapac troche kolorkow i slonca (jak bedzie chcialo wyjsc) w parku... Zreszta sami pamietacie jak to bylo na PhotoDay 5.0 i jesienne kolory, ktore interesowaly nas bardziej niz 4 anteny.
Wobeec tego zapytanko - Ja i Aga wybieramy sie do Parku Jordana w piatek okolo 8.00 rano (no chyba ze nie wieczorem !) Czy jest ktoś, kto mialby chęć sie przyłączyć do nas? Oczywiscie jesli bedzie sniezylo albo deszczylo to nie...
....chętnie.....ale po 17ej....:-D
Jakby nie było pogody w piątek to ja mogę dołączyć w niedzielę.
kurcze, czemu 8:00 rano? Normalni ludzie wtedy pracują.. :( A chętnie bym się przeszła, to może zamiast rano spotkajmy się wieczorkiem?