Prawo zwrotu towaru kupionego przez internet, rodzi niestety takie kwiatki. Najgorsi są kupujący, którzy kupują, używają weekend i zwracają.
Wersja do druku
Prawo zwrotu towaru kupionego przez internet, rodzi niestety takie kwiatki. Najgorsi są kupujący, którzy kupują, używają weekend i zwracają.
niestety rodzi kwiatki, z drugiej strony agresywny przekaz reklamowy musi owocować możliwością powiedzenia "sprawdzam" stąd prawo zwrotu, tego tematu nie daje się sensownie załatwić (dobrze że 14 dni, a nie cały sezon) przy naszej mentalności
Mi się póki co nic nie zawiesiło ale za krótko go mam. Za to karta 256GB Samsunga już z 5 razy na dwóch różnych bezlustrach ma error. Nie wiem czy po reklamacji wymieniają na nową czy będą to próbować naprawiać? Pech taki że jak będą to chcieli sprawdzić to może pracować poprawnie bo to się dzieje losowo i mi zwrócą tą samą że niby już dobra.
Ponoć nie ma głupich pytań, ale ja mam.
Czy jak mam tryb np. C1 w trybie Av, to czy jest jakiś sposób żeby zachować wszystkie ustawienia ale zmienić tryb na Tv lub inny?
Nie umiem tego zrobić...
p,paw
Zrób kopie ustwien z C1 na C2 i zmien na TV.
Nie probowalem, ale moze warto tak sprawdzic? Ile masz tych ustawien? Nie dazz rady wszystkiego poustawiac w 5-10min? :)
https://www.reddit.com/r/canon/comme...&utm_content=2
Chłop miał problemy z AF i Canon to poprawil koszt prawie $400!