Ogólnie odnośnie wieku jako argumentu pisałem... a czy konkretna osoba się nadaje, to pokażcie mi ją ;)
Wersja do druku
A ja ? ;-)
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
11. oskardj92
12. piotrr (rojski)
13. krzdra
Skoro tylu chetnych do focenia to zapraszam to "zapraszania" wizażystek na razie umówiona jest jedna, a przynajmniej jeszcze jedna by się przydała i niechaj każdy się liczy ze "zrzutą" na wizaż ;)
Myślę że trzeba koniecznie obgadać szczegóły na Kolumba w środę. Proponuję abyśmy podzielili się na grupy 3-4 osobowe i na zmianę focili dziewczyny ze zmianą co 40 min żeby uniknąć bałaganu.
Obgadać jak obgadać. Ja bym proponował jutro wspólną modlitwę o pogodę na weekend, a w szczególności na to niedzielne popołudnie :mrgreen:
Faktycznie, ciśnienie idzie w górę więc na weekend może być lepiej, ale czy jest jakiś plan rezerwowy na wypadek kiepskiej pogody? Pytam jako ktoś kto jednak kawałek będzie dojeżdżał :)
Pogoda będzie - gadałem już z kim trzeba i obiecał załatwić :-P
np: przejście podziemne, garaże w GALAXY (o ile nas nie pogonią ) przy Redissonie są też zadaszenia
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a i jeszcze taka mała sugestia, może warto uzupełnić listę fotografów na MAXMODELS. Osoby takie jak Piotrr (rojski) zadziałają jak lep i będzie w czym wybierać :mrgreen: oczywiście nie ujmując reszcie fotografów
Nowe info odnośnie pleneru http://www.starz.pl/canon/index.php?...sg2858#msg2858