Nie dało rady podmienić trawy w PS?
Wersja do druku
Nie dało rady podmienić trawy w PS?
Nie dało rady narysować zdjęcia pixel po pixelu w Paincie?
Nie dało rady podmienić trawy, bo nie próbowałem nawet. Nie będę niepotrzebnie naginał rzeczywistości.
Innym proponujesz zabawy w PS a sam nie masz takiej potrzeby?
Z cyklu : "Bo trawa była zbyt blada?" To jest repo, a nie planowana sesja (jeżeli chodzi ci tu o orlena i jego snowboardzistę-ducha), tu się nie koloruje rzeczywistości. A jeżeli już, to na pewno nie tak błahe powody jak to, że boisko było nie tego koloru co trzeba...
Kiedy zaczniesz oglądać zdjęcia a nie drobiazgi na zdjęciach?
Michale, kompletnie nie rozumiem oburzenia... repo...tzn reportaż, tak? te zdjęcia nie mają z nim zbyt wiele wspólnego, proponuję ostatnie zdjęcia artursa, to można nazwać reportażem... jesteś "czepialskim" w stosunku do innych natomiast w stosunku do swoich zdjęć wykazujesz sporą dozę tolerancji na błędy, a jak już jakiś zauważysz to winny jest sprzęt, światło i tysiące innych powodów tylko nie Ty. Wybacz, wkurza mnie to. Fajnie jest jak komentujesz zdjęcia, ale jak już się czepiasz tytułów to ręce opadają. Husky ma rację, zacznij oglądać zdjęcia i nie traktuj ich jak zbioru pikseli.
Ok, ściągnę z jakiegoś stocka murawę z Camp Nou i wyshopuję do tych kilkunastu zdjęć.
Co jak co, ale w tym przypadku micles ma racje. W ogole co za pomysl podmieniania trawy? PS powinien byc zabroniony ustawowo. Życie nabrałoby lepszego smaku.
3 Poznań Półmaraton
290.
291.
292.
293.
294.
295. Karol Rzeszewicz - 4 miejsce (pierwszy Polak). Zdjęcie zrobiłem o niecałą sekundę za szybko (jego czas to 1:05:16 :D)
296.
297.
298.
299.
Od 193 do końca moim zdaniem do kosza. Nie ma co komentować.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
korekta - od 293 of kors
Nie zgodzę się bo nr 298 jest świetny.
tylko jakaś ręka weszła w kard :)
Pani wręczająca medale nie myślała, że 11-16 jest aż tak szeroki :D
No i co z tego że weszła ręka? W czym ona tam przeszkadza? To jest reportaż i nie wszystko musi być idealnie z technicznego punktu widzenia...
Bardzo fajny repo ;)
Starałem się, żeby było w miarę ułożone w historię, ale rolkarze zaburzają cały ład, a wyrzec się ich nie mogę, bo do łyżworolek mam wielką słabość (tak na oko już 7 lat jeżdżę - chyba już czas na zakup rolek do jazdy szybkiej :D)
Misterium Męki Pańskiej, Poznań
Przygotowania do próby generalnej
300.
301.
302.
303.
304.
305.
306.
307.
308.
309.
Nuda, nudne kadry, nudne zdjecia, bez rewelki. Takie pstryki.
Słabo, bardzo słabo, coraz słabiej,
jak to jest misterium męki pańskiej to ja jestem Fryderyk Chopin, pozostaje mieć nadzieję, że będzie jakiś ciąg dalszy. Lepszy.
306. ?? Panią głowa rozbolała?
Ogólnie nie powyciągane cienie, słabiutko z ostrością i sporo przepałów...
Te zdjęcia ostatnie nic nie mówią. Gdyby nie tytuł to nie wiedział bym o co chodzi. Nie niosą żadnych emocji i nie wyglądają też jak dokumentacja. Obejrzałem , zapomniałem
Próba generalna, część I
310.
311.
312.
313.
314.
315.
316.
317.
318.
319.
niezła słabizna niestety..
Na 214 to ichny reflektor, czy twój flesz? I jeśli twój, to jak ustawiony?
314. 580II w ręce, na kablu, ettl. Ustawiona tak jak widać po cieniu.
Pytam, bo sprawia wrażenie, jakby lampa była zawieszona dalej, niż jest w stanie sięgnąć ręką, ale to pewnie tylko złudzenie.
Szeroki kąt.
Na 310 jest na kablu 15m, leży na podeście, światło wzdłuż podestu, ja z boku podestu.
Zrob sobie przerwe.
Micles, brawo! W koncu pokazales cos, co sprawia ze czlowiek zatrzymuje sie na dluga chwile przy kazdym zdjeciu i przezywa je wewnetrznie targany emocjami. Nie rozumiem kolegow powyzej - zdjecia sa swietne i w koncu Micles pokazal klase w reporterce polaczonej z portretem!
Tak trzymac! 3x TAK!
prmia aprilis ...
A już mi serce szybciej zabiło :P
Wystarczy gdyby nie dawal tak tragicznych zdjec... tragicznych nawet jak na Miclesa ;)
A ja uważam , że wystarczyło by aby micles przestał wyszukiwać drobiazgów na zdjęciach innych osób.
319 - jak dla mnie rewelka ! nie żartuję żeby nie było, chociaż mam dziś urodzinki i mogę żartować do woli :-)
Pozowane czy wypatrzyłeś to?
Ah, czyli większości w tym wątku wychodzi słowiańska dusza zawistości i dokopać, bo on wytyka? To dopiero żenujący poziom.
Ja rozumiem, micles wali czasem takie gnioty, że żałuje że w ogóle wchodze na ten temat. Niestety robi to częściej, niż pokazuje coś dobrego, ale dokopywać byle dla samego faktu dokopania to już nie mój poziom dyskusji..
Myślałem, że istnieje coś takiego jak obiektywizm. Nie miałbym problemu pochwalić kogoś, kto krytykuje moje zdjęcia. Widać, może to że sporo czasu przebywam poza krajem, wyplewiło we mnie tą zawiść typowego polaczka. To Wy sobie dalej plujcie i kłujcie po sobie wszyscy. Mi nic do tego.
po mojemu to Michał ma prze****** już na starcie, bo większość forum robi super-ekstra-glamour-feszyn-akty i albo kotlety, a nie reporterkę
Jak prześledzisz ten wątek to zauważysz że micles bywa chwalony jak pokaże coś wartego pochwały, jak pokaże gnioty po prostu większa ilość ludzi uważa za stosowne coś o tym napisać. Na to sam sobie zapracował. Więc wstrzymaj się z "polaczkami", chamstwo jak widać obecne jest wszędzie bez względu na szerokość geograficzną.