-
Witam, jak na każdym porządnym forum pierwszy swój post zaczynam od przywitania się. Jestem użytkownikiem dwóch Canon'ów A85 i nowo nabytego starego już S5IS.:) Jestem amatorem wśród amatorów z fotografowania, ale mam nadzieję, że tu dowiem się więcej o swoim sprzęciku i będę mógł wykożystać w 101% ich możliwości.Pozdrawiam wszytkich:wink:
-
Witam Szanownych userów sprzętu marki CANON. Sam posiadam "małpkę" Canon A510 oraz nie-małpkę Nikosia D80 :-)
Od dłuższego czasu bawię się w fotografię, pomimo tego że od dawna jestem użytkownikiem forum Nikona postanowiłem i do Was zaglądać czasem - poznać nowych ludzi, inny system (co prawda na razie tylko teoretycznie), wymienić poglądy itp. Mam nadzieję że mnie ciepło przyjmiecie
Paweł
-
Witam serdecznie Kanonierow i sympatykow fotografii.
To forum przegladam od jakiegos czasu ale dopiero od niedawna zarejestrowany.
Zaczynalem od analoga eos 50e + kit (swietny do slajdow), a teraz rozpoczynam przygode z cyfrowa fotografia (eos 1000d + 28-90 mm f 4-5.6+ 90-300mm 4.5-5.6)
pzdr
Pietruszka
-
witam serdecznie.
Przeszedłem do was z systemu Pentaxa.
Zacząłem przygodę od 40D + 50mm 1.8
Mam nadzieję, że bedzie nam się miło pracowało :D
-
-
Witojcie :) ZaCho wito Was:)
-
Witam,
Czytam od dłuższego czasu, pisać pewnie będę rzadko.
-
Witam wszystkich.
Jestem użytkownikiem canonów chyba z 5 lat, A60, S1 a od niedawna 400D +kit. Mam nadzieje ze będzie nam sie dobrze rozmawiało.
Pozdrawiam.
-
Witam, jestem agema - czyli Marcin.
Mimo że focę od tak mniej więcęj 30 lat, to nie licząc krótkiej przygody z A-1 , dziewiczy jestem z tą firmą.
Ale chyba za 5D ją polubię !
-
Witam jestem nowym posiadaczem 40D i próbuje się uczyc tego systemu, na razie jestem na tak:-D ale moja główna miłośc to Pentax, i na ichnim forum się więcej udzielam, ale tu też nie raz o coś zapytam. Pozdrawiam Seweryn
-
Witajcie! Zagrzebałem się w te forum w poszukiwaniu podpowiedzi dot. kupna aparatu. Skłaniam się ku 40D i w stronę fotografii szeroko zwanej portretową :) Pozdrawiam
-
-
Witam
Fotografuję od stycznia 2007, aparat Canona męczę od wiosny bieżącego roku. Canon-Board przeglądam dość regularnie od pół roku. Jak dotąd znajdowałem tutaj odpowiedzi na większość pytań, które rodzą się w głowie nowicjusza. Jako źródło wiedzy, to forum jest wręcz nieocenione. Pozdrawiam wszystkich.
-
Hej.
Jestem bardzo świeży w fotografii, robię zdjęcia analogami, ostatnio cross-process. W przyszłym roku kupuję DSLR Nikona lub Canona lub Olympusa lub Pentaxa ;] może to forum pomoże mi się zdecydować.
Pozdrawiam
-
hej wszystkim!!!
podejrzewam że zielenią aż biję was po oczach, i pewnie niczego mądrego na temat fotografii nigdy nie napiszę,ale za to uczę sie od Was,wiec chciałam się przywitac i podziękowac ze jesteście i pomagacie:)
Po kolejnej naprawie sony powershot postanowiłam że mój nowy aparat musi byc lustrem.no i mam- co prawda samych dziadków ale na początek dobre i to, bo robią lepsze zdjęcia niż nowy sony....a wiec jestem posiadaczką Canona 300d z Kit'em 18-55 i z gripem, Obiektyw Soligor 70-150 M42 ,Helios 44M - 50mm f:2 i dybię na MC Jupiter 37A 3,5/135 . czyli stare ale jare:)
Póki co mam nikłe pojęcie o większosci sprawch o których piszecie, ale postaram się byc pilnym uczniem.pozdrawiam!!!
-
I ja sie przywitam :)
Fotografuje amatorsko, glownie podczas podrozy. Bawie sie Canonem Rebel XTi z obiektywami Canona 17-85 i 10-22.
Na co dzien pracuje w firmie outsourcingowej w dziale IT. Konczylam Turystyke i Rekreacje.
Poza fotografowaniem moimi zainteresowaniami sa podroze, narciarstwo i snowboard.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
katrin
Helios 44M - 50mm f:2
bardzo wdzieczne szkielko IMO.. sam takie posiadam i uzywam :)
-
Ahoj
Przywitam się! A co mi tam! :-D
Od roku zapalony fotograf. Od kilku tygodni wierny czytelnik tego forum, a od kilku dni posiadacz canona 40d i kilku "uzupełniaczy". Wcześniej była Alfa i cała masa dolegliwości związanych z tym faktem.
Prywatnie przyszłoroczny maturzysta, a w planach dziennikarstwo i sprzedawanie zdjęć po 3 zł od sztuki.... :twisted:
zaczynajmy!
-
powitanie
Ja także witam serdecznie tu zgromadzonych;)
Forum przeglądam od dłuższego czasu, może ponad 1,5 roku, ale dopiero teraz postanowiłem się ujawnić :)
Fotograficznie: właściciel 350d z gripem + tamron 17-50/2,8 (wcześniej sigma 18-50/3,5-5,6) + jupiter 135/3,5 (uwielbiam to szkło!) + helios 44M-4 58/2
Prywatnie - tegoroczny maturzysta, w przyszłości pewnie szeroko pojęty specjalista IT...
Pozdr,
Maciek
-
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie ,Na razie fotografuje canonem a75 ale Jestem w trakcie kupowania swojej pierwszej lustrzanki :)
pozdr.
Paweł
-
Po trzech latach przegladania forum to moze i ja sie wreszcie przywitam :)
Witam wszystkich :)
Na poczatku robilam zdjecia Fiedem i bylo to daaaaaawno temu... Potem mialam dluga przerwe, a od jakichs 4 lat bawie sie sprzetem canona.
-
Dzień dobry wszystkim.
Cieszę się, że znalazłem to forum
-
Witam, 2 lata temu stałem się niewolnikiem canona, czas więc dołączyć do wielkiej rodziny forumowiczów, pozdrawiam.
-
EOSy Witajcie
Witam użytkowników, adminów, moderatorów oraz gości forum.
Canon wzbudził moje zainteresowanie wiele lat temu.
Wtedy nie było mnie na niego stać więc zaczynałem od Smeha, potem Zenit.
Następna była Praktica.
Aż w reszcie Canon.
Przerwa . . . i ponownie Canon.
Cieszę się, że jest takie forum - mam zamiar czytać, czytać i czytać,
a dyskutować kiedy będę miał coś do powiedzenia.
Liczę również na Waszą życzliwość, w moich pytaniach.
Pozdrawiam,
Jacek
-
To i ja się przywitam...
Canona posiadam od października 2007.
Na chwilę obecną 400D, a inwestuję w obiektywy.
-
Ja rowniez jako "nowy" chcialem sie przywitac
-
-
To i mnie wypada się przywitać ;)
Student I roku logistyki na Uniwersytecie Łódzkim
Mieszkaniec Łodzi.
Pasjonat głownie makrofotografii
Witam wszystkich. :)
Łukasz Pasternak
-
Również chciałbym się przywitać.
Wieląd lub Paweł, jak wolicie.
Z lustrem od roku, ale kombinuję, szperam, tworzę kiedy i gdzie tylko się da.
Kiedyś makro, teraz portret, może niedługo za reportaż się wezmę.
Pozdrawiam! :)
-
Witam, choć od dawna śledzę forum, kanonierem jestem od niedawna... i nie żałuję. Sporo skorzystałem z wiedzy kilku osób tu piszących, za co im dziękuję. Pozdrawiam wszystkich i życzę super fot w Nowym Roku.
-
Witam.
Po dluzszym czasie przegladania forum,postanowilem sie zarejestrowac :P
Fotografia interesuje sie od kilku lat,ale bez wiekszych osiagniec.
Wlasnie dostalem 40d jako nastepce 350d i zamierzam wkoncu wziac sie do roboty na powaznie.
-
Witam.
Deeno - nałogowy pstrykacz z Poznania ;)
Od niedawna z 450D w łapie - wcześniej kopaktowe superzoomy.
Pozdrawiam.
-
o, witam kolejną pyrkę :)
-
Witam wszystkich użytkowników :D
-
Witam wszystkich.
Forum czytam mniej więcej od pół roku, zacząłem tuż przed zakupem mojej pierwszej lustrzanki cyfrowej canona. Jestem pod dużym wrażeniem wiedzy forumowiczów, canon-board to pierwsze miejsce, gdzie zaglądam w poszukiwaniu informacji. Teraz czas zacząć się udzielać, a ponieważ elegancko jest najpierw się przywitać, niniejszym to właśnie czynię. :mrgreen:
Pozdrawiam
Adam
-
Udalo mi sie przyuwazyc ten watek wreszcie, wiec witam wszystkich canonierow :)
-
witam
przegladam wasze forum od jakiego niedlugiego czasu i postanowilem sie zalogowac jako ze znalazlem wiele cennych wskazowek.
pozdrawiam wszytkich zainteresowanych tematem
moja stronka : http://flickr.com/photos/21908589@N08/
-
Witam wszystkich miłośników Canona, po roku zaglądania na forum nareście się zalogowałem gratuluje ogromnej wiedzy Forumowiczom, aby tak dalej.Tak po krótce mieszkam w wawie troszkę zdjęć analogiem, prawie 15 lat przerwy a teraz powrót po latach do korzeni, ale z cyfrą.
Szacunek dla canonierów TOMEK
-
Witam od kilku dni na forum, szczesliwy posiadacz 40D pozdrawiam...
-
Witam wszystkich ;) od dłuższego czasu już tu zaglądam, ale nie było jeszcze jakoś okazji żeby napisać jakiegoś posta ;))
pozdrawiam
-
-
witam
po tej stronie nałogowa, czerwonowłosa fotospamerka z Poznania :D
w ramach miłego rozpoczęcia nowego roku zaczynam swoją lustrzankową przygodę, a więc przy okazji przybyłam tutaj 'poczytać' i 'pooglądać' bardziej doświadczonych [tzn. ich fotograficzne dzieła :mrgreen:]
może z czasem też podzielę się własnymi uwagami ;)
pozdrawiam!
-
To i ja się przywitam, co by nie było, że mi słomki z butów wystają ;).
Najpierw był Zenith, potem G6 z „protezą” szerokokątną, a teraz cyfrowe lustro i chyba przy tym ostatnim pozostanę.
Pozdrawiam wszystkich na forum - tych piszących, tych czytających i tych tylko oglądających.
-
-
Mastertoon z Jaworzna wita - widzę po forum że parę "ziomków" ze wsi się znajdzie :D
Co do fotografii - zaczynałem od S5600 made by Fuji a po wielu przymiarkach zdecydowałem się na 1000D którego na dniach zamowię... (chyba :P )
Pozdrawiam i liczę na miłą współpracę.
-
no więc ja również się przywitam...
od polowy roku (2008) posiadacz 300D + kit + JUPITER MC f=135mm/3.5
wcześniej (duuuużo wcześniej) "szkolony" na ZENICIE :P
pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
no i życzę wielu wielu...pięknie zrobionych "pstryknięć" :)
pozdrawiam.
-
Witam wszystkich użytkowników forum, zaglądam tu z przyjemnością od dłuższego czasu, do tej pory tylko czytałem i niejednokrotnie korzystałem z waszych porad, teraz przyszedł czas powiedzieć dzień dobry i zacząć trochę aktywniej udzielać się na forum.
-
Przywitam ja i się :)
Ania jestem - od zenitha ttl się zaczęło przez 400D się przeszło do 40D tymczasem i jedno wiem na pewno - systemu nie zmienię :D EOS mi odpowiada i EOS'owi wierna jestem :D
Pozdrowienia dla wszystkich :)
-
-