Odp: [Boogie] Co mi w oko wpadło
Cytat:
Zamieszczone przez
Jago
Coś wrzut w tym kotem nie wyszedł Tobie dobrze - wcześniejsze były znacznie lepsze.
A możesz napisać co poprawiać - będę za kilka tygodni powtarzał zdjęcia w tym miejscu także każda krytyka się przyda. Następnym razem spróbuję doświetlać lekko lampą, dziś niestety okazało się że akumulatorki padły. Dosyć ciemno jest pod tymi wszystkimi roślinami, dodatkowo w weekend tłum ludzi, którzy się przypatrują i uważają, że będą niezłym tłem do zdjęcia ;) Może w tygodniu mi się uda.
Zdjęcia sprzed miesiąca. Próba zrobienia w domu domowego studia bez statywu i ogólnie sprzętu. Statyw zrobiony ze stolika i krzesła, wykorzystane lustro na drzwiach szafy oraz prześcieradło rozwieszone pod kątem do rozpraszania światła. Z braku modelek/i pozowałem sam (trudno się wbić w GO, al to już inna historia). Przepalenie zamierzone, dól zdjęć - prześcieradło się układało nie tak jak trzeba, dodatkowo było trudno idealnie ułożyć aparat, także ręce wyszły... jak wyszły.
80.
81.
Cytat:
Zamieszczone przez
Boogie
Z braku modelek/i pozowałem sam
I za to Ciebie nie lubię :D .
No żeby kogoś namówić do zdjęć trzeba zrobić "portfolio ze studia", a psy nie chciały współpracować ;)
zysk, zawsze możesz porobić za modela ;)
Dobrze że winieta przyciemniła zdjęcia :)
pozdrawiam
Może tym razem się poprawię. Bratanica niestety wujowi język wywaliła ;)
82.
No, to mam dodatkowy powód, dla którego nie gram w gry... Nie znoszę takiego klimatu. Nota bene, jakby to był prawdziwy MP 40 i pani trzymając go tak jak na 74 ściągnęła spust, to mogłaby nie przeżyć.
Zdjęcia psów (69-71, 77) super!
Na 68 wyglądasz nieporównywalnie lepiej, niż na 80 i 81.
wszystko ok, ale oczy na Twoich zdjęciach wyglądają okropnie. zombie jakieś. za mocno rozświetlasz tęczówki. imho.
krakał również praktycznie nie gram a o trzymaniu broni nie mam zielonego pojęcia. Pod tym względem zdałem się na osoby które są maniakami. Sam nie potrafię tego ocenić.
68 światło zastane, z którym lepiej mi się pracuje niż z lampą. Lampy się uczę, to były praktycznie pierwsze próby w domu, na pewno mam sporo do nauki.
p0m, nie da się ukryć, że przy oczach kombinuję. Na 100% powiększeniu też wyglądają jak zombie?