Gratuluję.
Podoba mi sie Twój styl.Kiedyś jakiś urzędniczyna po "pozytywnym rozpatrzeniu wniosku"przyznawał przydział na papier toaletowy.
Udanych zdjątek.
jacek
Wersja do druku
Cena już za takie szkiełko przyzwoita :p tylko pstrykać
Zwrot za 430 ex uznany, podobno były jakieś niejasności z centralą co do numeru EAN na opakowaniach lampy.
Te mityczne centrale :) Gdzie bym nie pracował, z kim bym nie rozmawiał, czy też np. brał kredyt, załatwiał sprawę itp. - zawsze jest jakaś "centrala" i tam są "wyjaśniane niejasności" :) Czyli "nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi".
Taka centrala to nawet z fotografią dużo wspólnego ma - fotograf tez lubi "wyjaśniać niejasności" :) Np. takim jasnym szkiełkiem lub Adobe LR :P
[QUOTE=mysiaty;1164682]Witam Wszystkich,
Taki regulamin promocji,kesz beka,czy jak go zwał, to wg mnie byc moze,prawdopodobnie,ale wcale niekoniecznie,zwykłe draństwo.Ale, co ja ta wiem.
Może znajdzie się na forum jakis wykształciuch i przeczyta ze zrozumieniem promocje niemiecką i poinformuje nas jak tam sie sprawy mają.
Służę koledze.
Otóż na stronie Canon Deutschland - Canon Cash Back jest informacja tylko o tym , że po przesłąniu "Kopie der Rechnung und den ausgeschnittenen EAN-Codes per Post zusammen mit der Registrierungsbestätigung ein" czyli "kopii rachunku wraz z wyciętym kodem oraz potwierdzeniem rejestracji"
"Innerhalb von drei Wochen nach Posteingang der vollständigen Unterlagen sowie der erfolgreichen Prüfung erhalten Sie einen Scheck in Höhe des jeweiligen CashBack Betrages" czyli "w ciągu trzech tygodni po dostarczeniu przesyłki z kompletnymi załącznikami i pozytywnej weryfikacji otrzymacie państwo czek na kwotę danej wartości CashBack".
Tak więc nie ma ani słowa o "Szczęśliwych wygranych" lub "wybrańcach" lub "kto pierwszy - ten lepszy.
Pozdrawiam
W tamtym roku skorzystałem, w tym może też coś wezmę. Bardzo fajna akcja.
Jestem nowy na forum, tak więc witam wszystkich na początek :)
Mam zapytanie odnośnie programu CashBack. Zakupiłem Canona 60D + 18-135mm IS i muszę wysłać kody drogą pocztową. Na pudle są dwa osobne białe pola z kodami.
1. kod Body No, Numer Seryjny, Numer Seryjny Obiektywu
2. Kod EAN (i drugi raz podany Body No)
Wyciąć to w całości czy wystarczy wersja nr 2. ?
@Jurak, ja bym wybrał opcje 1. Dzisiaj przyszykowałem sobie list, który jutro wyślę, zobaczymy co z tego będzie, mam nadzieję, że się uda. :)
Cześć, na jaki adres mam wysłać pocztą te wycięte kody?? Kupiłem obiektyw 100mm makro.
Robert