Żartujesz? Coś się zmieniło? Przecież byli tańsi niż alledrogo...
Wersja do druku
Dla osób prywatnych jest 2,5%
Przecież PayPal i PayU chwalą się, że nie pobierają żadnych opłat od poleceń zapłaty :( to jak to w końcu jest ?
Może w Polsce ebay jest tanszy bo maja konkurencje. W stanach maja monopol wiec mogą brać ile chcą. Dlatego jak chcę cos sprzedac to najpierw wystawiam na craigslist.
CANON EOS 5D MARK II - BODY - OD ZŁOTÓWKI (3035834665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ciekawa cena, troszkę góra obudowy zdarta, ale przebieg 7670 przebieg świetny, poszła za 4350zł :)
Tutaj też ładna ceną, jako body zapasowe w sumie :Canon 5D Mark II (body) - BCM (3064161826) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 3.300zł ale przebieg 150tyś... Warto w takie coś inwestować ?
Mam mozliwość kupienia MKII z oryginalnym gripem 2 akusami z przebiegiem 158 tyś za 4 koła. Sam nie wiem co o tej ofercie myśleć, wymiana migawki 1100 zł co daje nam 5100 za nowy trzeba dać 6300 ale bez gripa i dodatkowego aku co podnosi cenę do prawie 8 tyś.
nie wiem jak ty ale ja nie lubię body używanych, juz nawet nie chodzi o zużycie mechaniczne ale o te powycierane i śliskie uchwyty, porysowane wyświetlacze i sanki, sfilcowany i brudny pasek, zakurzony wizjer itp... a przede wszyskim brak pewności jak był używany i przez kogo obmacywany, po prostu nie lubię brać do łapy tak przeoranych sprzętów na których często czuć woń z dłoni poprzedniego właściciela dlatego celowałbym w nowe body...
Aparat to nie majtki, centur...