ja też jednak posiedze w domu, bo daremnie to macie zorganizowane jak lato z radiem....
nic nie wiadomo :???:
Wersja do druku
ja też jednak posiedze w domu, bo daremnie to macie zorganizowane jak lato z radiem....
nic nie wiadomo :???:
trzeba powiedziec ze pan (po lewej) ze zdjecia byl rewelacyjny jako przewodnik :)
EchoX - dawaj zdjęcia
Ech.. zdjecie z czasu kiedy jeszcze mnie nie bylo... A jak juz bylem to w zasadzie pojawily sie 3 typy glownej aktywnosci:Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
1. Fotografowanie Mikolaja Kopernika i najblizszych okolic.
2. Krotki wypad czesci zlotowiczow do torunskiego MM, w ktorym - jak glosila plotka - dobre statywy za grosze sprzedawac mieli (ale to byla tylko plotka)
3. Pobyt w kanajpie austriackiej (kameralne i przytulne warunki): bez austriackiego gadania ale za to z duza iloscia grzanca, lodow itp. Jak lokal opuszczalem to (daje slowo) Panowie byli wciaz trzezwi.
A ktoś dziś tam jedzie?? A jeśli nie, to jak ich znaleść?? (jako jedyni nie będą mieli czarnego krzyża na białym płaszczu?? hehe).
W tym watku znajdziesz nr telefonow kieszonkowych do niektorych forumowiczow/zlotowiczow. Zadzwon i umow sie. Dziala.
Ja dziś już nie jadę.Nie dało rady,a poza tym nie mam więcej funduszy na klisze:mrgreen:
O tak!Szczególnie jak udawał konia:lol:Cytat:
Zamieszczone przez EchoX
Jak ja wychodziłem z austriackiej knajpy, to nadal byli trzeźwi, choć już nieco mniej ;-)
A dziś niestety od rana kibluje w robocie :-(
ps.
Mam nadzieje, że chłopaki jednak dotarli na drugi brzeg Wisły i forum zaszczycą przepiękną panoramą najpiękniejszego miasta ;-)
Bo jak nie to trzeba będzie powtarzać zlot...
Nadmienić trzeba, że Pan Moderator został tam certyfikowany :)Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
Też mam taką nadzieję.Jednak razem z bratem nie mamy nic przeciwko temu,żeby powtórzyć zlot za jakiś czas(powiedzmy latem).Tylko,że tym razem zostaniemy na noc8)Cytat:
Zamieszczone przez pyciu