Chłopaki mają rację, czym więcej informacji, tym lepiej i szybciej się dogramy.
Jeśli ktoś nie będzie miał dojazdu chętnie pomogę.
Wersja do druku
Chłopaki mają rację, czym więcej informacji, tym lepiej i szybciej się dogramy.
Jeśli ktoś nie będzie miał dojazdu chętnie pomogę.
Ja pogadam z 1 modelką i koleżanką-wizażystką.
Zasadnicze pytanie mam takie:
na co się nastawiacie?
- na same techniki studyjne, sprzęt, lampy???
- na portret
- na stylizacje modelki?
Jeśli mogę się wypowiedzieć to w zasadzie mi to obojętne. Mało miałem ogólnie styczności z studiem ;)
Panowie jeśli można to ja się też piszę :) Ostatnio nie mogłem bo pracowałem ale w ustalony przez was termin mam akurat wolne, także mógłbym wpaść z Natanem.
dishe w studio są dwa więc możecie kombinować z nimi (zresztą tu macie cały wykaz sprzętu http://redclip.pl/index.php/oferta.html) co do samej sesji faktycznie proponuję podzielić ewentualnych chętnych na dwie mniejsze grupy bo tu nawet nie chodzi i pojemność studia ale o samo fotografowanie i komfort pracy i tu uważam, że w jednej grupie 4-5 fotografów będzie ilością optymalną. Co do samego sprzętu i jego używania zapewnię pomoc i ewentualne porady bo i tak ktoś ze studia będzie cały czas na miejscu. Pokój do wizażu jest oddzielny więc spokojnie jedna modelka może być malowana a druga kąpać się w błyskach fleszy ;)
Dla tych co nie wiedzą gdzie jest studio - Rybnik ul. Sławików 6
Nie będzie mnie teraz kilka dni więc w razie czego piszcie śmiało s.staniek@op.pl
Fiuuuuuuuuuuuuuuu!!!8-):D
Ale nam się trafiło studio...:shock: :-o
No świetnie!:D
:shock: no pięknie:shock:
Jak podzielimy się tak jak chłopaki wstępnie proponowali na 2 grupy, jedna będzie w stanie popracować na koncepcją/przeglądać/omawiać zrobione zdjęcia a druga w tym czasie będzie fociła i tak na zmianę :) aż padną modelki :D
Sławku a jakieś blendy masz do dyspozycji, bo nie widzę na liście sprzętu...