Nie dobiłem do Was.
Szkoda.(Andrzejki,familia itd..)
Bardzo żałuje.
Może następnym razem...
Wersja do druku
Nie dobiłem do Was.
Szkoda.(Andrzejki,familia itd..)
Bardzo żałuje.
Może następnym razem...
A tak bardzo chciałem być z Wami
oglądać stolycę z bliska
ale coś mi wypadło
...i żal mi dupe ściska :-(
Na konkurs to ja coś wykombinuję jeszcze ;-)
To to jest backstage :P
W ogóle teraz w domu widzę, że imageshack tę poprzednią fotę nieźle skrzywdził, ale net w tym busie nie był najwyższej jakości, może coś się spsuło przy przesyłaniu...
Ja też już dotarłem i wreszcie moje nogi odpoczywają po jakże męczącej ale super wyprawie do stolycy. Zaliczone Powązki, PKiN, mosty nocą, przepiękny widok na Narodowy Stadion, Syrenka, Zygmunt, Praga.... Na prawdę warto było. Dzięki wielkie za ogarnięcie tematu - mojemu osobistemu towarzyszowi - Marshallowi i oczywiście miejscowym za oprowadzenie i doprowadzenie :-)
Dzięki też oczywiście wszystkim za przybycie i mam nadzieję, że nie narozrabiałem za bardzo.
KONKURS na najlepsze zdjęcie pleneru.
Proponuję poniższe warunki:
1. Udział w konkursie biorą uczestnicy pleneru.
2. Każdy uczestnik wysyła swoje dwa wybrane zdjęcia na adres marshall małpa amj kropka pl Temat maila: "[nick] - konkurs pleneru CFK Warszawa"
3. Wymagania odnośnie zdjęć: 800px na dłuższym boku, bez ramek, sygnaturek i exif'a.
4. Zdjęcia wysyłamy najpóźniej do czwartku, 8 grudnia.
5. Zdjęcia zostaną zamieszczone w wątku na CB (tutaj) 5 grudnia z ankietą do głosowania. Głosowanie potrwa do końca niedzieli, 11 grudnia.
Żeby nie wyszło na to, że męczyliście się za darmo Zwycięzca otrzyma od FotoSklepik.com komplet (4 szt.) akumulatorków Sanyo Eneloop AA.
W razie pytań, uwag czy sugestii jestem do dyspozycji.
Pierwszy dotarłem do domu a ostatni piszę, ale pół godziny po przyjściu "musiałem" iść na herbatkę do znajomych i zeszło się do północy. Było super i jak czas i zdrowie pozwolą to chętnie piszę się na następne. Pozdrawiam wszystkich uczestników.
ja co prawda byłem tylko w piątek ... miło było Was poznać macie super ekipę warto wpadać na plenerki jednak tym razem dłużej nie mogłem zagościć tak więc wybaczcie może uda się następnym razem.
Pozdrawiam