proponuje browar(y)! musi w koncu chlopak wypoczac po zakonczeniu sesji... :D
Wersja do druku
proponuje browar(y)! musi w koncu chlopak wypoczac po zakonczeniu sesji... :D
Teżjuż nad tym myślałem ... Wkońcu chłopak się troche napracował i miał z tym niemałe zamieszanie ... :) A więc trzeba by coś pomyśleć:]Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Pamiętaj że książka nadawcza naprawdę bardzo Ci ułatwi życie :) Możesz ją nawet przygotować na komputerze, ja używam do tego programu:Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
http://www.ips-infor.com.pl/
moduł pocztowej książki nadawczej free :)
Browarkiem nie pogardzę ;) i z przyjemnością wypiję za Wasze zdrowie i świetlistość Canona :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez nastier
Dzięki... rzucę okiem bo wypisywanie ręcznie przeraża mnie :pCytat:
Zamieszczone przez Michal-Czuba
jak zechcez to moge ci wysłać taka ksiazke nadawcza w Excelu - makro ok 2 MB- bardzo wygodna (szczegolnie do pobraniówek - automatycznie drukuje bankowyprzekaz na kartce A4 )
Tak niesmialo
ale chcialbym sie spytac na jakim etapie sa prace nad ta edycja 'identyfikatrow' - pytanie kieruje oczywiscie do osoby ktora sie podjela ciezkiej pracy :-)
pozdrawiam
Uciech
No to odgrzebuje punktualnie po 2 tygodniach. Dzwoniłeś Diodak kontrolnie się dowiedzieć co tam słychać z naszymi Id-kami ?
2 tygodnie minęły... ale nie robocze, a takie sobie liczą ;). Jeszcze nie dzwoniłem, ale w środku tygodnia zadzwonię się przypomnieć, bo zaliczkę dostali to mają się wyrobić w ustawowym czasie. Jak się dodzwonię i dowiem czy robią to dam znać. Jakbym pare dni sie nie odzywał to znaczy tylko jedno... sesja :mrgreen: i prosze o cierpliwość :p.
Witam
Czy jest przewidywana III tura? Bo niestety ta mi umknęła :-(
I mam jeszcze pytanko co do tych sprytnych smyczy z logo forum - skąd, jak i gdzie?
:-)))
Tak zaglądam i zaglądam i nic sie tu narazie nie dzieje.
Czekamy na identyfikatory z niecierpliwością.
A jak bede w okolicy to zapraszam na piwo.
Powodzonka z sesją.