Długo wyczekiwany :
16.LubiszTo! Live Music DUBSTEP
Wersja do druku
Długo wyczekiwany :
16.LubiszTo! Live Music DUBSTEP
Mi się podoba - filmowcy zaraz coś ci wyciągną. Jedno co można stwierdzić nie tylko po twoich(waszych) filmach to to że lustro średnio nadaje się do filmowania tak dynamicznych i nieprzewidywalnych scen. Czekam na następne produkcje.
Jak dla mnie świetne ;)
powiem chłopaki że z clipu na klip coraz bardziej się rozwijacie podoba mi się to bo w każdym filmiku widać coś nowego inny pomysł i to najważniejsze ;)
Pozdrawiam
No właśnie nie wiem, czy uda nam się wymyślić coś nowego na kolejne dubstepy :) Znaczy się pomysły ze dwa są, ale nie wiem, czy faktycznie wyjdzie film lepszy niż ten, bo szybko tak grubej imprezy w Pzn nie będzie ^^
Micles, obejrzałem bez dźwięku (dźwięk z reguły sporo dodaje) i w pełni profeska :), szacuneczek :). Wróżę z fusów wielką karierę :)
Przez to można 2 razy obejrzeć :)
Często jest dobra muza i lekki gniot.
Bez muzy łatwiej odróżnić dobre/złe :mrgreen:
Tu przy wyciszonych głośnikach czuć bit i IMO o to chodzi :D
MEGA !!!...filmiki z dubstepów sa MEGA !!! chetnie bym sie wybrał na taka imprezke ale u mnie nie robia takich a dubstep ostatnio mnie wciągnał :)
Ja bym tylko zwrócił uwagę na takie drobnostki jak to że dziewczyna przy barze teoretycznie nalewa piwo a w rzeczywistosci ma pusty kubek :) a i jeszcze bym jakoś poruszył te loga na początku w rytm muzyki, myślę, że fajny efekt by to dało :)
A tak całościowo to mega fajnie :D