Chyba sie ciesze ze nie biore udziału w tym szale ,)
Wersja do druku
Chyba sie ciesze ze nie biore udziału w tym szale ,)
Wiesz, i tak zostałeś potraktowany niezwykle łagodnie.
http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
To może tak "do równego", 50. Albo po informatycznemu, do 64.
Czyli sugerujesz zgodnie z regulaminem system:
Cyt. "[...]
9.Ankieta trwa 1 tydzień. W przypadku battle dwuetapowych (maksymalny rozmiar ankiety to 10 pozycji). Najpierw publikowana są ankiety eliminacyjne, trwające 4 dni a po nich ankieta finałowa, kończąca się po 3 dniach od założenia.[...]?
Mam sympatię do ładnych liczb :), nawet większą niż do kanciastych dziesiątek. Coś wspominałeś o grze sprawiedliwej, a 36 bardzo ładnie się w tym kontekście kojarzy i pasuje do północy trzynastego w piątek. Trzyma klimat, a przecież się bawimy.
36, to porządna ładna liczba, podzielna na 4 równe ankiety po okrągłe 9.
Sądząc po wieloosobowych battlach jakie tu bywały, nawet bardziej prawdopodobne są okrągłe 3 ankiety, bo jakoś nie wierzę żeby w takiej grupie nie znalazło się te 6-9 osób, które zdjęcia nie przyśle bądź przyśle nieregulaminowe.
Bądźmy konsekwentni i trzymajmy się pierwotnych ustaleń.
Miejmy umiar i nie dmuchajmy tej listy do 64 uczestników po 64 zdjęć, bo to jak dla mnie traci sens...
W battlach do których jest tak wielu chętnych nigdy nie zdarza się aby zdjęcia przysłali wszyscy, którzy się zgłosili. W rekordowych bitwach startowało około 30 osób.
A chciałem się dopisać jako zero, ale stwierdziłem, że to by było nadużycie :P
Ale problemy listy za nami i teraz można spokojnie powalczyć o dobre zdjęcie. Mnie od razu na starcie plany się nieco pokrzyżowały.
Sergiusz, twardzym trzeba być nie miętkim.
Nie tylko Tobie sie od razu na starcie pokrzyżowały. Mi też i to 8 godzin po zamknieciu listy. Ale zdjęcie przysle na pewno.