Nie mam tego problemu, jestem po ślubie już jakiś czas:)Cytat:
Zamieszczone przez marekb
Wersja do druku
Nie mam tego problemu, jestem po ślubie już jakiś czas:)Cytat:
chyba zaszyję wujka Zdzicha i dam mu sprzęta, niech se postrzela migawą
Też mam dylemat ;) Ale gdybym ślub planowała, wzięłabym Koszowskiego na 150 proc. Dołożyłabym do tego, żeby przyszedł nawet drugie tyle ile by powiedział za usługę ;) Jest rewelacyjny :)Cytat:
No względnie Grabek, gdyby mieszkał bliżej ;)
A najbardziej wolałabym se sama zrobić, szkoda że to niewykonalne :D
A ja wezmę kumpla fotografa, albo dam puszkę jakiemuś gościowi. Zrobi parę fot i będzie :twisted:
W!
Jak bardzo trzeba byc zdesperowanym aby brac slub ;> ??
Dwa, slubne zdjecia sa jak i pogrzebowe - zbedne. Jestem pewien ze za dwadziescia lat nikt nie zechce nawet na nie spojrzec ;/ !
Zdrowko i otwartej glowy wszystkim!
Ja z kolei myślę, że procent ludzi myslących jak Ty jest znikomy.Cytat:
Zamieszczone przez lukep
Kiedyś może to docenisz i zmienisz zdanie/poglądy.
Też zdrówka życzę, bo... to najważniejsze :D :wink:
W!
*cale szczescie, bo czuje sie wyjatkowy i inaczej myslacy, cenie wolnosc chyba po prostu!Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
*z tego co widze to mam ponad 10 lat wiecej niz kolega i tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze wolnosc ponad wszystko. Mozna miec to samo i o wiele wiecej - wierz mi!Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Milych slubow i ... ;/
Zdrowko (to taki sztampowy zwrot u mnie)
no właśnie najprawdopodobniej czeka mnie niedługo plener...pomocy...przeżuciłem ten wątek i na razie wiem jak nie robić...no nic...jakoś se poradzę
I to wystarczy. Reszta to pomysly na ujecia i reagowanie na zmiany naswietlenia.Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
rozumiem, ze na kieckę nie celować tylko na ryjek albo garnektur i blokada eksp. i pstryk :) Statyw konieczny czy z łapki ??