To sie nazywa dyskrecja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
BTW samochód w sobote rozumiem dalej aktualny?
Wersja do druku
To sie nazywa dyskrecja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
BTW samochód w sobote rozumiem dalej aktualny?
502 307173
Kto będzie w takim razie potrzebował noclegu w Krakowie? I wynajmujemy razem (negocjacje cenowe zapewne możliwe), czy każdy na własną rękę?
ja prawdopodobnie spie z 2 studentai na podgorzu, niestety nie moge nikogo jeszcze doczepic bo bedziemy spali w czworke w jednym pokoju... prawdopodobnie, bo mam nadzieje ze dzis zadzwoni kumpel i powie ze mozemy :)
604 54 57 17Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ja zdaję się na Ciebie (nocleg)
I na mmszę ;) (transport z W-wy)
To extra :)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Hehe... dobry plan :lol::mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Tyle że niestety nie każdy będzie tak rozumować :( (mi osobiście 50zł różnicy nie robi)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Jak dla mnie może być i drożej. Oleandry w takim wypadku odpadają: łazienki wspólne. Ewentualnie ten "Zaułek" może być.
Jeśli chodzi o Wiślną, to łazienki są w pokojach, ale kibel wspólny. Tylko, że to na tyle mały obiekt (parę pokoi), że to żaden problem. Ponadto blisko do knajp ;) - dosłownie sąsiednie wejście jest restauracja całkiem przyzwoita i nie droga jak na knajpę w Rynku.
Mmsza, jak chcesz poszaleć to: http://www.trecius.krakow.pl/pl/cennik.html
BTW. Jednak jadę sam.
Sam tzn. bez płci pięknej czy masz po prostu swój transport?Cytat:
Bez płci pięknej. (bo my będziemy focić, a ona? mówiłem, że znowu kupi sobie torbę na Jana, ale jej nie przekonało)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Wiem, było mi winka dostawić. Jeśli nasze Krakusy nic nie podrzucą, to można zdecydować się na wiślną http://www.wislna.com/Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
Nie dała się przekupić? :mrgreen:Cytat:
Podobno ;) po paru piwkach mi też ale PODOBNO!!:mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza