Poprawione 67.
Zauważyłam, że twarz była "brudna".
68.
69.
70.
Wersja do druku
Poprawione 67.
Zauważyłam, że twarz była "brudna".
68.
69.
70.
Doskonały przykład źle wykonanego makijażu cieniami do oczu...
W wersji cz-b jeszcze gorzej - jakby pięścią/kijem w oczodół ktoś przyłożył...
Już któryśtam twój post o złym makijażu doprowadza mnie do ironicznego śmiechu i nieodpartej pokusy do zażartowania :
"Dziewczyna nie może znaleźć zleceń?"
Ale fakt, ten makijaż też mi się nie podoba.
Dobrze wyszedł w miarę na lewym 67 i prawym 69.
70 mocno odstaje od reszty. Negatywnie oczywiście.
67 najlepsze. makijaż pewnie sama robiłaś. jak nie ma wizażystki to trzeba sobie radzić :D ale jeśli chodzi o Twój wkład w zdjęcia to 67 i 69 fajnie wyszło ;)
Nie podoba mi się żadne z ostatnich zdjęć - pomijając kwestię makijażu, który swoją drogą również mi się nie podoba to pozy (z wyjątkiem ostatniego) trochę za bardzo wymuszone, na siłę - takie odnoszę wrażenie. Znacznie lepiej wychodzą Ci bardziej naturalne portrety.
Niezbyt śmieszne.
Zależy mi tylko i wyłącznie na udanym efekcie końcowym czyichś zdjęć i często komentuję nie tylko makijaż.
Zauważyłeś bym gdzieś przy tego typu moich komentarzach dopisywał "a moja dziewczyna jest wizażystką i ją polecam" ? Nie? To zmundrzyj :? . Bo znowu będzie ban za trollowanie :roll: .
Dopiero jak ktoś się dopytuje a skąd ja tak się znam to odpowiadam i to najczęściej na priv i wcale nie proponuję współpracy ani nie podaję cennika, bo to akurat nie jest (już) zawód wykonywany a hobby mojej dziewczyny. Równie dobrze możesz sobie "zażartować" że ja nie mogę znaleźć zleceń, gdy fotografia to tylko moje hobby a nie zawód ani źródło zarobku.
Niestety nie mam wizażystki i muszę sobie jakoś radzić. Nie stać mnie żeby płacić porządnej wizażystce z 60zł za makijaż, a i modelki też nie chcą płacić.
Co do tego makijażu, to chciałam wykonać go całkiem inaczej, ale modelka chciała żebym zrobiła taki ciemny no jej się podobał i zostawiłam.
Ta sesje miała być właśnie taka sztuczna. W końcu coś innego, a nie takie zwykłe zdjęcia. Takie zwykłe portrety już mi się znudziły :P
Zagięcia stroju w kroku + wielki efekt halo po prawej stronie uda (patrząc na zdjęcie) są nie do przyjęcia :P