Ja postaram się wziąć dwa krzesełka jak zdążę odebrać od kumpla
Pozdr.
Wersja do druku
Ja postaram się wziąć dwa krzesełka jak zdążę odebrać od kumpla
Pozdr.
Może jest coś jeszcze potrzebne do studia co ktoś z nas ma lub mógłby załatwić? To pytanie kieruje głównie do Michała.
nie nic , w sumie wszystko bedzie zeby posiedziec , pogadac , pofocic , upic sie ;p
ulotka do pizzeri tez juz jest ;]
super, pizza będzie naszą drugą modelką ;)
później party widzę, że się nam zapowiada...generalnie co robimy ze sprzętem...zwozimy do domów i ewentualnie powrót?..nie chciałbym w aucie zostawiać wszystkiego a auta w mieście:-)
chyba że w mojej dawnej firmie pod philipsem, obecnie infosyfem...na strzezonym:J
Ja na party pewnie nie zawitam :|
Ech, mam nadzieje ze mi gadzety dojda do weekendu.
Ja zawitam około 11:00 ;)... Mam nadzieję, że przyjmiecie o tej godzinie :mrgreen:
Pozdr.
Plan jest taki.
Zaczynamy o 10:00 , mozna nawet pozniej ciut dotrzec , wizazem zajmuje sie http://www.maxmodels.pl/kate.html , wiec na samo malowanie pewnie troske zejdzie.
Czas mamy do 16-17 na focenie ( o 17 znajomy sie umowila na cykanie z kims ) ale to chyba te 5-6 godz nam starczy mysle. Ja z aftera tez odpadam raczej. Sprzet mozna u mnie zostawic :D ;p
Jak ktos ma krzeselko to nadal aktualne ;]
aha koszta to w sumie poki co sam wizaz , za 2 osoby 150 zl , ewentualnie nieco wiecej jak bedziemy "szalec" z tym malowaniem wiec na lebka wyjdzie groszowo.
ja mam tylko malutki taborecik i chyba trzeba będzie go wziąść
MM-architekci
mam pytanie techniczne ,mianowicie czy jak wezmę Mamiyke średnoformatową (na klisze) to będę miał czym wyzwolić Twoje oświetlenie ? w niej jest tylko podłaczenie lampy błyskowej za pomocą kabelka ,nic w stopce lampy.