Dzięki, działa super.
Wersja do druku
Dzięki, działa super.
Mi też sie chyba udało :twisted:
zrobiłem od razu według rad Rausa (post #52) na karcie Extreme III 4GB a przebieg wg. norb2222 (post #34).
mam pewne wątpliwosci co działania pomiaru punktowego, ale jeszcze sprawdze.
Co do przebiegu to Wykazało mi 68xx, zaskakująco mały jak na egzemplarz kupiony 3 lata temu, ale i takie cuda sie zdarzają :D Przynajmniej wole w to wierzyć ;) Porobiłem ten test kilka razy robiąc po pare zdjęć, przebieg zwiekszał sie proporcjonalnie, potem jeszcze na innej karcie bez Hacka i zaraz po wymiana i test spowrotem na tej z Hackiem i przebieg zwiekszył sie idelanie o ilość zdjęć. Wygląda to całkiem miło :-P
witam,
czy robił ktoś może porównanie tego "zhackowanego" pomiaru punktowego (zakładam, że 4%) z pomiarem skupionym (9%)? czy rzeczywiście jest tak, jak powinno?
widziałem tylko porównanie z matrycowym...
p.s. mógłbym prosić o plik testfir.fir na maila? :)
dzięki za plik - działa - zarówno z kartami 2GB jak i 4GB (SanDisk Extreme III) :)
wybór stref AF - działa
wg mnie pomiar punktowy też działa jak powinien :)
zgadzam się jednak z Rausem - ISO 80 prześwietla (ok. 1EV) - chyba, że to wina puszki ;)
mógłbym prosić o plik testfir.fir na maila - dzięki
Witam
Gdzie znajde najnowszą wersje tego hacka? No i może jakiś mały opis funkcji
Hack już nie jest rozwijany, opis funkcji masz w tym wątku, pliki tu
Wielkie dzięki
na kingstonie 4gb dziala ;) przebieg prawdziwy podaje ,w koncu wiem ile ma napstrykane przez 3 lata
Traxdata 4Gb nie działa.
Spod WIn XP nie ma opcji FAT (16) jest tylko FAT32.
Spod CardTricksa formatuje ale wyskakuje ostrzeżenie o nietypowym rozmiarze klastrów.
Skutek taki, że po włożeniu do puszki nic się nie uruchamia.