nie panikujcie, tylko sie zapisujcie ;) Brakuje 8 chętnych aby mieć chociaż identyfikatory.
Wersja do druku
nie panikujcie, tylko sie zapisujcie ;) Brakuje 8 chętnych aby mieć chociaż identyfikatory.
no i rozwiales nadzieje setek fanow Twojego avatara, majacych nadzieje, ze rozmawia z seksowna brunetka ;)Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
a rudy Ci się nie podoba? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
ID: 1334
Nick: sfw
Imię i nazwisko: Andrzej Rogucki
Total: 93 i 94 (chyba)
Czyli zamamwiam 2 szt. jedna z dziurką i jedna ze szparką :)
Dodałem ankietę na temat podpisu. Jest widoczna na każdej stronie wątku - zapraszam do głosowania.Cytat:
Zamieszczone przez Robert P.
ID: 2705
Nick: Grodar
Dariusz Grochowski
N = 95
ID: 987
Nick: Kuzio
Imię i nazwisko: Piotr Kużel
Nr 96
ID: 1484
Nick: max44
Imię i nazwisko: Marcin Andrzejewski
Total: 97
ID: 2022
Nick: Nemo
Imię i nazwisko: Łukasz Grzegorz Gizler
Total: 100
3 sztuki poprosze :-)
I dobiliśmy do setki ... ciekawe ile jeszcze będzie powyżej :). Jutro dostanę odpowiedź z drukarni jaki dokładny koszt i będzie można zacząć wpłacać pieniądze, ale tylko na ID ... nie mam nic wspólnego ze smyczami także tego nie będzie można połączyć. Jutro podam całe info.Cytat:
Zamieszczone przez ar3k
Wszystkich którzy podali (lub jeszcze podadzą) swoje dane do identyfikatora prosze o przesyłanie swoich adresów pocztowych na adres: dvdmaster (maupa) poczta.onet.pl
Prosiłbym też aby mail zawierał TYLKO dane i był napisany z zachowaniem takiego formatu (z uwzględnieniem wielkich liter):
Imię Nazwisko
ul. Nazwa ulicy 00/00
00-000 Miasto
Będzie mi wygodniej jeśli adres zostanie zapisany w tym formacie bo potem tylko przeniosę do bazy danych i będę drukował adresy na kopertach zwrotnych.