Wersja do druku
aaaa!! pomocy no :P
Cytat: Zamieszczone przez bruckner aaaa!! pomocy no :P 1. Zapomnij o Operze i uzyj jakiegos normalnego klienta :mrgreen: 2. Ustaw kodowanie znakow na ISO-8859-2/ISO LATIN 2 3. nastepnie wpisz w linii polecen /server katowice.ircnet.pl [enter] 4. jak sie polaczy to wpisz /join #canon Reszta wskazowek na kanale ;)
Cytat: Zamieszczone przez bruckner aaaa!! pomocy no :P proste i skuteczne. Dziala od razu http://wgmp.uwb.edu.pl/irc/irc.cgi
a inny sposób...?
Cytat: Zamieszczone przez bruckner a inny sposób...? Przeciez Ci napisalem jak sie polaczyc :) To w tym niejasnego?
Cytat: Zamieszczone przez DoMiNiQuE 1. Zapomnij o Operze i uzyj jakiegos normalnego klienta :mrgreen: Ja ostatnio z Chatzilli jade, ale mi się włazić nie chce, same trolle tam :P
Cytat: Zamieszczone przez snow Ja ostatnio z Chatzilli jade, ale mi się włazić nie chce, same trolle tam :P Lepiej sie przyznaj, ze juz nas nie lubisz ;)
Cytat: Zamieszczone przez snow Ja ostatnio z Chatzilli jade, ale mi się włazić nie chce, same trolle tam :P Nie marudź tylko wracaj na IRCa gniotorobie ;-)
Cytat: Zamieszczone przez DoMiNiQuE Lepiej sie przyznaj, ze juz nas nie lubisz ;) Cytat: Zamieszczone przez MacGyver Nie marudź tylko wracaj na IRCa gniotorobie ;-) Tęsknicie? :P
IRC to jeszcze działa czy już dawno padł?