a te szerokie kadry to co? jakie szkło bo fajne!
Wersja do druku
a te szerokie kadry to co? jakie szkło bo fajne!
Sigma 14mm
120 rewelacja...nikt mi nie powie, że w klasycznej fotografii ślubnej nie ma miejsca na miejsca na sztukę...jest zdarzenie, jest nastrój i klimacik...no i technicznie dobre...takie właśnie zdjęcie ślubne chciałbym mieć...przynajmniej wiedziałbym, że to ja na nim jestem a nie Czesław Maślanka z żoną :)...zdjęcia z kościoła nie powalają, ale 117 też niezłe... fajna GO bo "bałagan" przynajmniej się rozmył:)
w kosciele poki co czuje sie jak w jaskini lwa :D , brak swobody robi swoje niestety , wiec staram sie przynajmniej lapac te "emocje" niz polowac za oryginalnym kadrem , chyba kwestia czasu zeby sie wyrobic i bata na lwa miec :D
Spadlem na druga strone no :D
Wiec co nieco na poczatek , hardcorowy weekend za mna , teraz tylko przekichany tydzien z tona zdjec do zrobienia ;]
121.
122.
pierwsze podejscie do nocnego , sprzet dal ciala ych , ale sporo sie nauczylem dzieki temu
Bardziej nudnawo bo plenerowo
123.
124.
Jutro oddaje klisze do wywolania ze sredniego formatu , mam nadzieje ze cos z tego bedzie ;]
125.
dobranoc :D
Etam nudawo...
123. jest bardzo w porządku, podoba mi się,
124. bez tej flary byłoby OK,
125. za bardzo wygładzona pani młoda ;P w ogóle to zdjęcie jakieś takie miękkie mi się wydaje.
126. Tak to jest jak majtasy spadaj :D
127.
128.
129.
130.
131.
133.
134.
135.
jakos bez ladu i skladu tym razem... dobranoc