podobają mi się świerki i przedświt
pozdrawiam
Wersja do druku
podobają mi się świerki i przedświt
pozdrawiam
To ja moze napisze po kolei;)
45)Za ciemny dol, za jasna gora:)
46)dolu mi brakuje, bo ten pien sie bierze z nikad tak naprawde
47)fajne, ale znowu by sie szara polowka przydala, i moze lekki niebieski zafarb na sniegu (taka jakas moja wizja:mrgreen:);)
48 )bardzo fajne
49)super
50)najlepsze:D
51)mozna bylo odpuscic ta galazke na 1 planie i zamiast niej dac drzewo, ktore jest dalej:p
52)b. dobre:)
Chyba bede musial wczesniej wstawac, i znalezc jakis nocny transport w gory:p
Ewa, jestem zauroczona Twoimi fotografiami, szczególnie te z pierwszej strony przypadły mi do serca. Cudne!
Gdzieś wyczytałam, że dobre zdjęcie trzeba wychodzić. Coś w tym jest - chociaż czasami - wyjeździć na rowerze, wyleżeć w rowie ;) . Liczę, że jak pewna dwójka bardzo młodych ludzi przestanie ciągle wrzeszczeć "mamooo", też znajdę swoje kadry :).
PS. Jak przyjedziesz poprawiać Skrzyczne zgodnie ze wskazówkami Snipera ;) - zapraszam na kawę.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wyrozumiałaość dla moich początków :)
Święta prawda, ale to było na długo przed wschodem, jarzyło się tylko niebo. Wtedy nawet nie wiedziałam o istnieniu polarów i połówek..
Święta prawda, za plecmi miałam las, trzeba było po prostu zmienić obiektyw na krótki, ale wtedy tego nie umiałam (sic!), a kolega, który mi zmieniał gdzieś się właśnie zapałętał.Cytat:
46)dolu mi brakuje, bo ten pien sie bierze z nikad tak naprawde
I tak zdjęłam dużo magenty przy obróbce, bo było różowo jak w buduarze Pompadour!Cytat:
47)fajne, ale znowu by sie szara polowka przydala, i moze lekki niebieski zafarb na sniegu (taka jakas moja wizja:mrgreen:);)
Ech! To stara sigma na 300mm, mydełko. Żebym ja wtedy miała swojego 70-200 plus 1.4!Cytat:
48 )bardzo fajne
A wiesz, że i tu zdejmowałam nasycenie wraz z kontrastem? Było bardziej złoto-różowo i świecąco, a nie chciałam być posądzona o malarstwo w PS ;)Cytat:
49)super
Święta prawda, też je najbardziej lubię :mrgreen:Cytat:
50)najlepsze:D
Acha! Długo szukałam miejsca, gdzie z dołu by nie wchodziły chabździe w kadr, a i tak jednego musiałam wykadrować. Zobacz, że tej gałązki nie dało się ominąć - wlazłaby i tak z dołu.Cytat:
51)mozna bylo odpuscic ta galazke na 1 planie i zamiast niej dac drzewo, ktore jest dalej:p
Mnie wkurzają półświerki na krawędziachCytat:
52)b. dobre:)
Coś Ty! Nocleg w schronisku na Skrzycznem kosztuje koło 30 zł, woda na herbatę za darmo. Wjazd kolejką pod same drzwi. Daleko z Krakowa nie masz, jak w piątek wyjedziesz, to do niedzieli masz dwa noclegi, torbę kanapek ze sobą, dwa zachody, dwa wschody i parę giga zdjęć :)Cytat:
Chyba bede musial wczesniej wstawac, i znalezc jakis nocny transport w gory:p
Dzięki za uwagi! Myślałam, że dużo gorzej będzie :)
A tam! Może byśmy się na tę kawę na górze umówiły co? Koło pierwszej połowy lutego, mmm?
47 i 50... wymiekam!
to samo co u Gunia - pozazdroscic ilosci komentujacych ;)
llisek REWELKA!!!! tylko zazdroscvic takich kadrow :) reszta zdjec bardzo klimatyczna i milo sie je oglada :) prtosze o wiecej zdjec :)
Tak tak prosimy o więcej :)
Piękne zdjęcia! Najfajniejsze te z liskiem (cudowny model :)).
Z zimowych najlepsze 48 i 52 :)
ok...dosyć gadactwa... chcę zdjęć!!!!:))))