Niestety, pudło, jestem złośliwa, zgryźliwa, marudna, zamiast robić kopytka siedzę przy kompie i robię kiepskie zdjęcia. Ale nad tym ostatnim mam zamiar popracować więc zbliżę się nieco do ideału :)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Wersja do druku
Niestety, pudło, jestem złośliwa, zgryźliwa, marudna, zamiast robić kopytka siedzę przy kompie i robię kiepskie zdjęcia. Ale nad tym ostatnim mam zamiar popracować więc zbliżę się nieco do ideału :)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Faktycznie, niezłe ... nigdy bym nie wymyśliła, że można się rozstać z takiego powodu! ja tam się cieszę jak M. przypadkiem zrobi mi zdjęcie, które nie wygląda jakby było robione aparatem lomo (nie to, że mam coś przeciwko lomo).Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
żywie sie na miescie;) wiec luz:) chinskiej zupki w calym dotychczasowym zyciu nie uswiadczylem
OKI. KONIEC OT PLZ!
wracamy do żon;)
hehe no wiesz.. później okazało się że ona była z tych które muszą mieć najlepsze, być najlepsze a jak nie to choroba... wyszło mi tylko na zdrowie to rozstanie:):)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
smarkateria? oj akustyk, po co tyle zaraz udowadniania wyzszosci ? :) na moj sprzet kase zarobilem sam, pitrasze tez sobie sam a rodzicow widze tyle co w niedziele kiedy przyjada, nie kazdy jest niezaradnym maminsynkiem :)
ale jakiej wyzszosci :-) zauwazyles usmieszka? przeciez ja tego nie mowie, zeby komus cos udowodnic, tylko z perspektywy lat wiem, ze to wyglada troche inaczej. nie: lepiej, czy gorzej, tylko po prostu system wartosci sie zmienia. ja juz mialem 19 lat i troche jeszcze pamietam. teraz Wasza kolej, spojrzec na sprawe z perspektywy lat 27 :)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
EDIT: nie cierpie brzmiec jak stare prochno. no chyba, ze jak do studentow mowie: "moje Wy dzieci" :-)
Tak, coś o tym wiem i tylko żałuję, że nie odkryłam fotografii kiedy priorytety były inne i miałam kupę czasu.Cytat:
Cytat:
spoko akustyk, ale ja sie i tak jeszcze oburze :mrgreen: az taka smarkateria z nas juz nie jest ale my nie mamy zon i dzieci, i blizej nam jeszcze do szeroko tu proklamowanych pogladow Viteza niz (bez urazy oczywiscie) do perspektywy Reno i Twojej... moze kiedys dorosniemy, oby nie :) pozdro Akustyk
hehe... a mnie jeszcze niedlugo czeka mala coreczka, to dopiero swiat sie wywroci. trzeba bedzie byc odpowiedzialnym, sumiennym itd. itp. to dopiero bedzie dorosniecie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
gratulacje Akustyk :)