Piękne kolego,tylko pozazdrościć wytrwałości i takich widoków.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Piękne kolego,tylko pozazdrościć wytrwałości i takich widoków.
Pozdrawiam.
12 - super. Zimna i ciepła kolorystyka w jednym kadrze. Podoba mi się bardzo!
Witajcie,
Chciałbym Was zaprosić na wernisaż mojej nowej wystawy pt. "Piękno wspólnej krainy cz.2". Pewnie niektórzy z Was pamiętają, że w 2008 roku była już taka wystawa, no to teraz jest jej kontynuacja. Oczywiście z nowymi zdjęciami...
Wernisaż odbędzie się w restauracji Ratuszowa w Nowym Sączu we środę 10 listopada o godzinie 18:00. Oczywiście będzie też fajna prezentacja multimedialna - jak ktoś był już na moim wernisażu to wie, że warto coś takiego zobaczyć i posłuchać krótkich opowieści :)
Przedstawiam kilka zdjęć z wystawy - tak dla zachęty. Część na pewno była już prezentowana na forum...
1. XIII-wieczny kościół pw. Ducha Świętego we wsi Żehra (Słowacja)
2. Pieniny o świcie
3. Bazylika pw. św. Małgorzaty i ratusz w Nowym Sączu - w tle Tatry (odległość w linii prostej ok. 65km)
4. Jesienny świt w Łapszance
5. Zjawisko mgielnego łuku nad kapliczką w Łomnicy-Zdroju
6. Cerkiew w Królowej Górnej
7. Góry Wołowskie o zmierzchu...
Fyrste
jak zwykle - pozazdrościć hartu ducha i ciała, pozwalającego w srodku nocy ładować się na mróz/chłód, żeby osiągnąć takie efekty.
Chapeau bas.
Chociaż ten kościół na Słowacji widziałem kiedyś... Wstawiałeś do jakiegoś battle'a?
Kurcze zdjęcie FENOMENALNE...pozazdrości tylko możliwości bycia w tych miejscach no i samozaparacia i checi bo jednak w to trzeba włożyć trochę wysiłku,jednak trzeba wstać o nie normalnej porze,przejsc nie wiadomo ile z wszystkimi gratami na plecach i to pod góre jeszcze :) Ale opłaca się,botwoje zdjęcia zostają w pamięci
Pozdrawiam
Świetne masz te zdjęcia. Jesteś od kilku lat moim ulubionym fotografem w dziedzinie pejzaży. Jak długo będzie trwała Twoja wystawa ? Chętnie bym obejrzał wystawę, ale mieszkam trochę za daleko...
ARN - to jest stare zdjęcie, więc mogło się kiedyś gdzieś pojawić ;) Ale nie było chyba szerzej publikowane więc postanowiłem
polm - w Sączu wystawa będzie do 26 listopada. Ale potem chciałbym ją pokazać w jakichś innych miejscach - Kraków i Słowacja :) Ale konkretów jeszcze nie ma.
jakimi szklami robione poszczegolne zdjecia?
Hamtaro - za duzo by pisać :) ale tak na szybko
1 - 350d + Canon 90-300
wszystkie szersze to 5d + 17-40
3 - 450d + 70-300 IS
5 - 450d + Samyang 8mm
dzieki. ogolnie duzy procent zdjec robisz samyangiem? bo szykuje sie teraz z zakupem i zastanawia mnie jak sie sprawuje gownie w gorach.
zeby nie bylo OT to napisze tez cos o zdjeciach: moj faworyt zdecydowanie 4- jakos widok Tatr z daleka- czy to z Pienin, czy ze Spiszu- robi zawsze na mnie ogromne wrazenie.