skreślam ten sklep ze swojej listy i mało brakowało a skreśliłbym ten u którego stale kupuje bo też napominali że canon drożeje...ale jakos zostalo po staremu.
Wersja do druku
skreślam ten sklep ze swojej listy i mało brakowało a skreśliłbym ten u którego stale kupuje bo też napominali że canon drożeje...ale jakos zostalo po staremu.
To co twierdzą w foto-it to brednie. A dowiedziałeś się w telefonicznie foto-it czy w Canon Polska czy w zasadzie Canon Europe?
Bo to chyba nie foto-it organizuje cashback..
A podnoszenie cen w związku z promocją to zwykłe naciąganie i cwaniactwo (bo o 500 zł każdy w sklepie zapłaci, a może nie wszyscy wezmą kasę od Canona bo może ktoś zapomnic czy przegapi..) pieniądze z poprzedniej promocji otrzymało pewnie już 99,99% ludzi którzy wysłali kody - i na sporej części pudełek nie było naklejek z informacją o cashbacku
Pozdrawiam
Artur
a gdzie ta lista sklepów co to je zlewać należy..??
Fotoit mija się z prawdą w kwestii cash-backa.
No to rozstrzygnijmy sprawę ostatecznie, żeby wiedzieć na czym stoimy, ja nie zamierzam dopłacać komuś 500 zł, bo to jest promocja dla klienta a nie dla sprzedawcy !!!
Z tego co pamiętam w poprzednim cash backu z tym sklepem były problemy,
dawali chyba jakieś lewe paragony czy faktury, które wyglądały jak zrobione w wordzie. Czyżby znowu coś kombinowali......
No to dobrze, że o tym piszesz, bo ja chciałem zostawić tam 15 tys. zł i biorę wszytko na fakturę VAT , a słyszałem też o tych lewych paragonach i fakturach, nie wiedziałem , że Fotoit też.....
Może ktoś mi poleci jakiś uczciwy sklep ????????????????
To czy faktura jest lewa nie zależy, od tego, że została stworzona w wordzie, tylko od tego, że nie została zaksiegowana w książce przychodów i rozchodów, i fiskus może upomnieć się o odliczony vat. Dobry sklep to moze byc Fotokonsorcjum w centrum targowek na Glebockiej + widzialem, ze na allegro wystawiaja 40D za 4100 zl, czli prawie najnizej
Zaraz, ale kto robi tą promocję: Fotoit, czy Canon?
To dlaczego wierzysz w to, co wciska Ci jakiś gość, a nie wierzysz w to, co pisze Canon na swojej oficjalnej stronie?
Są wyraźnie podane warunki promocji, więc nie wiem gdzie problem.
A już ta historia z droższym towarem w innym pudełku to już naciąganie na całego. Idź kupować gdzie indziej i tyle.