Kiedy zamowienia zostana zrealizowane??
Wersja do druku
Kiedy zamowienia zostana zrealizowane??
dobre pytanie!
Zdaje sie ze 10 i 20 postow wczesniej (odpowiednio #143 i #154) zostalo to przez Diodaka opisane, ze byl problem z zamowieniem odpowiedniej ilosci smyczy (negocjacje nieco zajely), ze zapadla decyzja wiekszego zakupu "na zapas", ze czekamy na realizacje. Opisano cala sytuacje na dzien dzisiejszy.
Jak tylko cos sie zmieni z pewnoscia zaraz w tym watku zostanie to napisane i bedziecie wiedziec o nowosciach tak szybko jak ja czy Diodak zostaniemy poinformowani badz sami wyciagniemy jakies informacje od realizujacych zamowienie.
Czytajcie! Jesli nie ma nic nowego, znaczy ze nic sie nie zmienilo. Cofnac sie te pare postow do tylu i zobaczyc jak wyglada sprawa chyba nie jest tak ciezko. Jak widac do paru osob dotarla informacja ;)
Witam,
a czy jest możliwa wysyłka za pobraniem?
Opłata za pobranie jaką sobie Poczta Polska nalicza będzie dużo większa niż pofatygowanie się na pocztę i zrobienie wpłaty na konto :]. Do tej pory nie było opcji za pobraniem bo się to nie opłaca ale mogę zrobić wyjątek w pojedynczych przypadkach.
Dzwoniłem w sprawie smyczek - wyślą na poczatku tygodnia i do środy powinenem je mieć u siebie. Z racji że w środe są Walentynki ;) to pakowanie zostawiam na czwartek ok? :mrgreen:
Jako zagorzały kawaler wyrażam zdecydowany sprzeciw :D (oczywiście żartuję)
Witam.
Jaka szkoda, że nie załapałem sie na identyfikator:-( .
Mam nadzieję, że będzie jeszcze w niedalekiej przyszłości szansa na ich wykonanie. Bedę pilnie obserwował bieg wydarzeń. Puki co zamówiłem sobie 2 smycze.
Pozdrawiam