a z fotogift.pl ktoś korzystał ostatnio? jak z jakością?
Wersja do druku
a z fotogift.pl ktoś korzystał ostatnio? jak z jakością?
A ze stronki www.fotoksiega.pl ktos moze korzystał jak tam wygrada, wydruk, kolorystyka itd, czy lepiej zostać przy www.fotto.pl proszę o odpowiedź pilna już sprawa
ja polecam ten lab http://www.lab-net.pl/ fotoksiazki nie zamawialem ale zamawialem odbitki zdjec i sa rewelacyjne i za niska cene a przesylka bardzo szybka w przeciagu 2-3 dni
Było by miło SebaWolf jak opiszesz swoje wrażenia, a co z tymi co podałem wyżej, robił ktoś u nich fotoksiażke?
Fotto.pl juz nie przyjmuje zleceń na fotoksiegi i raczej nie zapowiada sie na to...;((
Przecież pisałem już o tym, że mają padniętą maszynę. Zostawia kleksy na stronach. Serwisant odmówił naprawy, bo ,,maszyna jest ok''.
A brał już ktoś z www.fotoksiega.pl, to z fotto.pl można już zapomnieć a szkoda bo dobre ceny mieli :(
Chyba że jest jakie foto godne polecenia w Poznaniu
wczoraj dostałem z fotto.pl na miękkich kartach w standardowym druku. Więcej takich nie zamawiam, chyba że młodzi się uprą. Różnica w porównaniu do odbitek jest kolosalna, przynajmniej dla mnie. Druk jest mało ostry (mój domowy epson bije go na głowe w każdym calu nawet na zamiennikach). Zdjęcia nadrukowane na całą stronę 36x26 jeszcze wyglądają znośnie, ale małe po 4 szt i więcej na stronie to totalna mydlana porażka. Kolory to kolejna sprawa, po raz pierwszy ujrzałem na swoich zdjęciach coś czego bardzo nie lubię - czerwone twarze (tutaj też mój epson na zamiennikach wygrywa).
Oglnie jeszcze całość ciut ciemniejsza niz na odbitkach, moim monitorze i drukarce.
W zeszłym roku tam brałem jedną i zdawało mi się, że było lepiej. Może mniejszy format i dla tego, ale jak pisałem druk na całej stronie jeszcze w miarę akceptowalny (ostrość).