Brawo :) ja tu siedze od poniedzialku i zostane do niedzieli, jest baja :)
Wersja do druku
Brawo :) ja tu siedze od poniedzialku i zostane do niedzieli, jest baja :)
No nie weszliśmy na Trzy Korony ;) Za rok spróbujemy.
Wycieczka była częścią Velo Czorsztyn z Frydman do Niedzicy i z powrotem tą samą trasę. 18 km rowerem wyszło. Plan był inny, bo chcieliśmy się przeprawić do Czorsztyna i wrócić drugą stroną, ale nie pływały łódki popołudniu. Zostało czasu to pojechaliśmy do Sromowce Niże zobaczyć Trzy Korony i Flisaków bo światło było bajkowe. Flisaków zobaczyliśmy tylko na brzegu, bo już nie pływali.
Trochę zabawy w AI od Adobe (Photoshop) - to były bardziej testy niż potrzeba uzyskania idealnego efektu, ale robi na mnie wrażenie jak to działa.
Pierwsze zdjęcie bez użycia AI, pozostałe to podmianki tła. Nie starłem się szczególnie, ale mam wrażenie, że AI czuje klimat :shock:
Załącznik 18975 Załącznik 18976 Załącznik 18977
Załącznik 18978 Załącznik 18979 Załącznik 18980
I po co kupować RF50mm jak piękny bokeh robi AI :P
Młody pewnie chodzi do przedszkola i pewnie też macie zdjęcia świąteczne. Jak kupujemy te zdjęcia, to zaWSZE odnoszę wrażenie, że tam jest więcej photoshopa niż nawet jakiegoś tła. W sensie, że dorzucają jakieś renifery, śnieg itp itd.
Nie kupujemy takich zdjęć z przedszkola czy szkoły już od dawna. Czasami tylko ewentualnie grupowe, żeby była pamiątka.
Właśnie o tym pomyślałem, że w ogóle po co inwestować w jakieś studio, tła, itd. skoro AI pomoże.
Ciekawe!
Przerwa na stoku.
R6m2 + EF 50/1.2 L + lekka obróbka w Lr Mobile na JPG z puszki.
51.
Załącznik 19322
Podoba się!
Dziękuję. Jak zwykle zabrałem nie wiadomo ile szkieł, a zdjęć robię mało klasykami.