Odp: Black Friday - promocje sprzętu, okazje.
Wolę żeby mi tak padło, niż bateria miałaby np. spuchnąć. Poza tym podobno, te PROTECT, są również bezpieczniejsze w kontekście podróży samolotem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
Ja kupowałem 2h temu i teraz anulowali mi zamówienie :evil:
Póki co, jedno z dwóch.
własnie odebrałem paczkę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
mirror
własnie odebrałem paczkę :)
Mi jedno protect anulowali, platinum przyszło, ale w realizacji jest jeszcze jeden portect, choć obawiam się, że też anulują... Czekam.
Gdyby ktoś potrzebował kupić sobie nie na firmę oryginalny akumulator Canon LP-E6NH w najlepszej cenie na rynku wynoszącej 467,99 zł, to może to zrobić w oficjalnym sklepie internetowym firmy Canon:
https://store.canon.pl/canon-akumula...e6nh/4132C002/
jeśli ktoś ma kody rabatowe do pakietu Adobe to chętnie przyjmę :D
serio, 250zł/msc to zdecydowanie za dużo.. potrzebuję Readera, LRC, LR na ajfona, AE na ajfona, PSa, PPro i z czasem pewnie AE. Aby to mieć najlepiej wziąć pakiet wszystkiego a nie pojedynczo. No i to jednak sporo, nawet jak dla mnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
jeśli ktoś ma kody rabatowe do pakietu Adobe to chętnie przyjmę :D
serio, 250zł/msc to zdecydowanie za dużo.. potrzebuję Readera, LRC, LR na ajfona, AE na ajfona, PSa, PPro i z czasem pewnie AE. Aby to mieć najlepiej wziąć pakiet wszystkiego a nie pojedynczo. No i to jednak sporo, nawet jak dla mnie.
Masakra jakaś, sam mam PS, LRC, PP i ID. Przydał by się jeszcze AE ale to już ponad moje siły ;).
Tak teraz myśle, że może cały pakiet wyszedłby taniej O.o
Musicie wyjechać do Turcji ;)
tam Adobe jest za free? :d
Na Pepperze często wrzucają jakieś promocje właśnie gier komputerowych czy innych programów i można kupić u nich ale mając VPN. Ja się na tym nie znam, ale generalnie jest tam taniej. Znacznie taniej.