Odp: [Leon007] Galeria konwersacyjna
Dziękuję za miłe słowa. Dolomity są piękne. Polecam każdemu, kto lubi chodzić po górach i może tam pojechać.
Po kliknięciu zdjęcia otwiera się ono w nowym oknie i wtedy można pobrać.
Swoją drogą można zobaczyć ilość pobrań swoich zdjęć - przynajmniej tych umieszczonych na serwerze forum. Ciekawe liczby i czasem zaskakujące.
Wczoraj wieczorem przypomniał mi się tekst jednej piosenki Budki Suflera: A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Swoją drogą można zobaczyć ilość pobrań swoich zdjęć - przynajmniej tych umieszczonych na serwerze forum. Ciekawe liczby i czasem zaskakujące.
Góry są świetne, ale w nich nie bywam :cry:
Natomiast czy te ilości wyświetleń zdjęć wskazują na ich pobieranie? Jakoś mi się nie wydaje.
1 załącznik(ów)
Może patrzysz nie na to, co trzeba.
nr 89
Załącznik 15269
Zdecydowanie patrzę nie na to, co trzeba, ale tego, co pokazujesz, to ja nie widzę.
Czy ktoś kto używa Tapatalk ma taki sam problem jak ja? Czasem zdjęcia się wyświetlają poprawnie, czasem nie. Generalnie problem dotyczy tylko tego forum. Sytuacja taka występuje od kiedy używam Tapatalk czyli od ładnych paru lat.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4dd6e67e03.jpg
Nie używam Tapatalka, więc nie pomogę.
ATSF - logujesz się, wchodzisz na górze w USTAWIENIA, potem na dole w ZAŁĄCZNIKI i włala!!!
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Nie używam Tapatalka, więc nie pomogę.
ATSF - logujesz się, wchodzisz na górze w USTAWIENIA, potem na dole w ZAŁĄCZNIKI i włala!!!
No dobra, ale mi się ta ilość "pobrań" pokrywa z ilością wyświetleń widoczną bezpośrednio w wątku.
Gdzie widać ilość wyświetleń bezpośrednio w wątku, bo tym razem ja nie wiem?
Jest to liczba pokazująca popularność poszczególnych zdjęć, a czy jest to ilość pobrań, czy wyświetleń (co to znaczy "wyświetlenie", a co "pobranie"?), jest dla mnie mniej ważne. W każdym razie interesująca statystyka.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Leon007
Gdzie widać ilość wyświetleń bezpośrednio w wątku, bo tym razem ja nie wiem?
Jest to liczba pokazująca popularność poszczególnych zdjęć, a czy jest to ilość pobrań, czy wyświetleń (co to znaczy "wyświetlenie", a co "pobranie"?), jest dla mnie mniej ważne. W każdym razie interesująca statystyka.
Jak najedziesz kursorem na zdjęcie, to odpala się żółta ramka z nazwą pliku, rozmiarem, i ilością wyświetleń. Nie działa to na zdjęciach z obcego serwera, a nawet na "tutejszych" czasem trzeba ze trzy razy najechać, aby się wyświetliła. No i tu są podane ilości wyświetleń, a one się pokrywają z ilością tzw. pobrań w ustawieniach.
Załącznik 15271
2 załącznik(ów)
"Wschód Księżyca o zachodzie Słońca w północnej Polsce jesienią"
nr 90
Załącznik 15339
nr 91
Załącznik 15340