Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)
100D? Pierwsze słyszę szczerze mówiąc...
Cytat:
Zamieszczone przez
krzyssp
100D? Pierwsze słyszę szczerze mówiąc...
Każdy "pierwsze słyszy". Wszyscy czytają ten sam nius i żadnej dodatkowej informacji.
Cytat:
Zamieszczone przez
jaś
gdzieś czytałem hasło że canon ma już (w końcu) nowe matryce wyciągnąłem z tego mylny widać wniosek że je będzie wkładał do nowych korpusów, idzie nowe - 98% wizjera w wizjerze :) (to prawie tak jak z tym cukrem w cukrze) ktoś powoli zaczyna rozumieć (ile lat na to trzeba) że żeby kadrować trzeba widzieć kadr to takie proste że aż trudne do wymyślenia.
mnie już nic nie zdziwi - w drugim aparacie widzę jakieś 300% kadru i niedokładną latającą ramkę, która mniej więcej wyznacza kadr
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
pawelbara
Taka cisza? Nikt nic nie mówi na temat premiery która ma się na dniach pokazać...mowa jest o canon 100D
bo my tu się raczej nie jaramy małymi aparatami
Nie chodzi o jaranie się małymi aparatami.. Lecz o dyskusję na temat nowości. Dzisiaj CR podał nowe informacje... Canon EOS 100D Detailed Specs Appear Ť Canon Rumors Na tle tego, jestem ciekaw jak będą wyglądały kolejne premiery pozostałych puszek, oczekiwanej 70D i 7DmkII...
Cytat:
Zamieszczone przez
pawelbara
Nie chodzi o jaranie się małymi aparatami.. Lecz o dyskusję na temat nowości. Dzisiaj CR podał nowe informacje...
Canon EOS 100D Detailed Specs Appear Ť Canon Rumors Na tle tego, jestem ciekaw jak będą wyglądały kolejne premiery pozostałych puszek, oczekiwanej 70D i 7DmkII...
ja bym na pewno nie doszukiwal sie implikacji pomiedzy plotkami a plotkami. zadnego z tych aparatow jeszcze nie ma, mozemy sie domyslac co do niektorych z nich, ale sam fakt puszczania jakiejs tam plotki w sieci nie implikuje jeszcze niczego... ;)
Ale od tego chyba jest ten wątek, żeby poplotkować na temat 'niedoszłych premier'... O faktach dyskusja toczy się w poszczególnych wątkach dotyczących tych faktów prawda?...
chodzilo mi tylko o to, ze wplyw ewentualnej premiery 100D na ewentualne premiery 70D i 7D mkII to jest juz czyste wrozenie z fusow. ale oczywiscie nie ma przeciwwskazan w tym watku, on merytorycznie i tak nie ma szans ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
pawelbara
Nie chodzi o jaranie się małymi aparatami.. Lecz o dyskusję na temat nowości. Dzisiaj CR podał nowe informacje...
Canon EOS 100D Detailed Specs Appear Ť Canon Rumors Na tle tego, jestem ciekaw jak będą wyglądały kolejne premiery pozostałych puszek, oczekiwanej 70D i 7DmkII...
Myślę że za kilka dni będziemy mądrzejsi i wtedy łatwiej będzie snuć jakieś spekulacje. Ta puszka to coś jakby pomiędzy serią xxD a xxxD. Na podstawie tej specyfikacji z CR trudno coś więcej wróżyć.
100D
Mówi się, że już w przyszłym tygodniu ma odbyć się premiera dwóch lustrzanek firmy Canon. Jednym z modeli ma być "drobniutki" EOS 100D, czyli reprezentant zupełnie nowej linii niewielkich lustrzanek
http://www.optyczne.pl/5705-nowość-O..._tygodnia.html
Jeśli się sprawdzą te ploty i będzie to jeszcze "drobniejsze" i bardziej plastikowe od xxxxD to już gruba przesada, pozatym szaleją i mieszają nie potrzebnie w nazewnictwie... ale co mnie to zresztą :D
300D drugą młodość niedługo przeżyje :) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
[...]ale sam fakt puszczania jakiejs tam plotki w sieci nie implikuje jeszcze niczego... ;)
Implikuje ruch w wątku ;)