A resztę można zawsze poprawić fotoszopem ;)
Wersja do druku
To ja mam pytanie w temacie przyszłego pleneru - jak zamierzamy ogarnąć taki tłum fotografów i modelek?
Nie przesadzaj z tym tłumem, nie jest tak źle, bywało więcej :)
Na dziś jest 11 chętnych + 8 modelek (w tym 3 niepełnoletnie i zastanawiam się czy jednak im nie odmówić). Takie modelki musiałyby posiadać zgodę rodzica/opiekuna na udział w plenerze i komplikuje to nieco sytuację.
Pomysł jest taki, by ustawić się w 3-4 miejscach po paru, pomóc sobie wzajemnie podtrzymując blendę czy światełko. Pewnie będą też i tacy, którzy bardziej będą zainteresowani foceniem backstage - samej akcji, niż konkretnie modelek.
A tak poza tym, taki plener to nie tyle okazja do złapania niepowtarzalnych ujęć ile okazja do poznania modelek i możliwość umówienia się na indywidualny projekt. Do tego to wspólna akcja, gdzie jeden drugiemu może pomóc, podpatrzyć coś czy pokazać. Mówiąc w skrócie daje więcej wrażeń niż jakiś super fotografii, ale oczywiście jedno nie wyklucza drugiego.
Moje zdanie jest takie że niepełnoletnim możemy od razu podziękować.
Dominiko, skoro Vitez mówi że się jeszcze nadajesz, to znaczy że się jeszcze nadajesz... :P
A są jakieś konkretniejsze plany poplenerowe? Mam na myśli po zakończeniu całej imprezy udać się gdzieś na symboliczną lampkę szampana i podsumować efekty/fotki... :D Jak by gratów było dużo to zawsze można by do Piotra, na kolumba sie udać, o ile nas wpuści i wyrazi takową zgodę :confused:
Wyrażam zgodę :))
Piękny sposób na niedzielne popołudnie, mogę dołączyć ? :D
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson