Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Bezpośrednio z oficjalnej dystrybucji polskiej ADOBE w angielskiej wersji językowej ???
To takie dziwne ? Lightroom nie istnieje oficjalnie w polskiej wersji językowej, jest tylko nieoficjalne spolszczenie, jeszcze z czasów kiedy dystrybutorem był firma Wimal .
Cytat:
Zamieszczone przez
darkon
To takie dziwne ? Lightroom nie istnieje oficjalnie w polskiej wersji językowej, jest tylko nieoficjalne spolszczenie, jeszcze z czasów kiedy dystrybutorem był firma Wimal .
Miałem kiedyś wersje testową 4 i nie było PL językowej. Wielu znajomych mówi, że inne programy też lepiej brać w oryginalnej wersji EN, bo lepiej chodzą.
Cytat:
Zamieszczone przez
marie21mk
Okazja - 70D z obiektywami, 3 lamami za 1500 zł :)
Ma jeszcze 5D II za 1100zł pewnie też z obiektywem :)
1500zl do negocjacji - kusi :D
Co do drugiej oferty - numery MPN 2764B021 UPC 609728170929 zgodne z: Canon EOS 5D Mark II 21 1 MP Digital SLR Camera Black Kit w EF L Is USM 609728170929 | eBay
Cytat:
Zamieszczone przez
marie21mk
Czyli jest szansa te 70D z obiektywami i lampami za 1200 zł wyrwać .... jest jakiś forumowicz z Diablej Góry ?
Wierzysz w cuda ? bo ja nie. Sprzedaż to później na allegro i się wkopiesz jak się okaże krojone.
Cytat:
Zamieszczone przez
horak
Wierzysz w cuda ? bo ja nie. Sprzedaż to później na allegro i się wkopiesz jak się okaże krojone.
Jak go kupię za 1200 to uwierzę
Sprzedawca chyba nie wie co sprzedaje, stąd albo fake albo kradzione, w ostateczności totalny laik, ale moja kobieca intuicja każe omijać takie oferty z daleka :)
Cytat:
Zamieszczone przez
marie21mk
Sprzedawca chyba nie wie co sprzedaje, stąd albo fake albo kradzione, w ostateczności totalny laik, ale moja kobieca intuicja każe omijać takie oferty z daleka :)
Bardzo słusznie, nie jestem kobietą, ale popieram :)