Przy okazji radzę się upewnić, że gwarancja jest na druku Alstora.
Wersja do druku
dzieki, sprawdzone.
Wczoraj na warsztatach foto okazało się, że mój Gateway Fpd2185w pokazuje obraz zdecydowanie zbyt ciepł
Właśnie szukam w Wawie firm, które mogą przeprowadzić kalibrację monitora, znalazłem w googlach 2 ogłoszenia, ale to osoby prywatne i nawet nie wiem czy się tym zajmują.
Macie może namiary na kogoś kto może pomóc mi w tym problemie na terenie Wawy, oczywiście odpłatnie, ewentualnie może być również za flaszkę:P
To napisz tu : http://canon-board.info/member.php?u=857 . A jak nie odpisze to napisz wątek w Pralni "niby moderator a olewa potencjalnych klientów" ;) .
Hę?
"
Ostatnio Aktywny: Wczoraj 22:54
"
To że nic nie pisze nie znaczy że się nie loguje czy privów nie czyta :roll: .
Skalibrowany przy zakupie u Tom01. Jakiś miesiąc później po konsultacji z Tomem stwierdziłem że do moich potrzeb kalibracja raz na pół roku wystarczy... jeszcze nie czas.Cytat:
Jeśli można, to co robiłeś ze swoim monitem? kalibrowałeś gdzieś? sam może masz takowy i można się do Ciebie uśmiechnąć??
a to ja pytanie mam odnośnie eizo... pierwsze przymiarki do zakupu :D
s2433 v s2243
specyfikację tych dwóch wyżej czytałem. ceny znam. Tom01... jakie masz spostrzeżenia odnośnie tych modeli? czy przy takiej rozdzielczości 2" dużo dają? różnica 800pln... ;)