Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Serio nie macie dosc tego watku? [emoji85]
Powiem więcej, będziemy go rozwijać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
A co to przymus jakiś jest na forum żeby tu zaglądać....
nie, ale np. chciałbym go w ogóle nie widzieć - jest taka opcja? ukryj temat?
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
A co to przymus jakiś jest na forum żeby tu zaglądać....
Masz rację, nie ma.
Merytorycznej dyskusji o (rozwoju) technologii obliczeniowej w smartfonach i porównaniu do stanu klasycznej optycznej w aparatach praktycznie zero. A w temacie dzieje się bardzo dużo.
Zainteresowanie tutaj uczestników wątku jest typu bla, bla, bla albo hejt.
Trzy główne przyczyny hejtu to odreagowanie własnych problemów, lęk przed nieznanym i zazdrość.
Gdyby ktoś miał jakieś w temacie wątku merytoryczne pytanie, prośbę, ... to proszę na priv
jp
Mamy definicje hejtu.
Pamiętajmy też o innym groźnym zjawisku w sieci.
Jeżeli starszy mężczyzna, podając się np. za miłośnika ostrości, zaprasza cie na forum fotograficznym na priv, to bądź czujny!
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Merytorycznej dyskusji o (rozwoju) technologii obliczeniowej w smartfonach i porównaniu do stanu klasycznej optycznej w aparatach praktycznie zero. A w temacie dzieje się bardzo dużo.
jp
Mało było przykładów na porównanie fotografii smartfonowej z optyczną?! Było ich od groma, ale tylko z jednej strony, z tej optycznej, bo żeby coś porównywać, to musi istnieć alternatywa, a jak dotąd sam nie zmierzyłeś się z problemem zaprezentowania zdjęć robionych smartfonem, które można by było porównywać do fotografii optycznej w całym jej olbrzymim spektrum zastosowań i możliwości.
Hej, młody junaku! Smutek zwalcz i strach! Może na tym forum za 30 lat...
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Masz rację, nie ma.
Zainteresowanie tutaj uczestników wątku jest typu bla, bla, bla albo hejt.
Trzy główne przyczyny hejtu to odreagowanie własnych problemów, lęk przed nieznanym i zazdrość.
Gdyby ktoś miał jakieś w temacie wątku merytoryczne pytanie, prośbę, ... to proszę na priv
jp
Świetnie sobie radzisz.
Pytania innych i niewygodne dla Ciebie fakty przemilczasz lub olewasz. O czym mamy z tobą gadać jak Ci ciężko zdjęcie portretowe zrobić lub chociażby psa? Kto tu oprócz cie dysponuje smartphonem za 7 koła z tego roku ? Kto kupuje, oprócz ciebie, telefon co roku by go porównywać z aparatem ręka do góry!
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
Kto kupuje, oprócz ciebie, telefon co roku by go porównywać z aparatem ręka do góry!
Właśnie mi obie opadli, w tym jedna złamana :mrgreen:
Ja właśnie jadę na swojego rodzaju plener, na którym zdjęcia robi się tylko smartfonem. Częściowo jestem przerażony a częściowo zaintrygowany jak to będzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
kmeg
Ja właśnie jadę na swojego rodzaju plener, na którym zdjęcia robi się tylko smartfonem. Częściowo jestem przerażony a częściowo zaintrygowany jak to będzie.
Jak ktoś Ci będzie gadał, że aparat lepszy niż smartfon, to pamiętaj że masz ten wątek na obrone.