Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Dziecko jest dziecko, zawsze można się napić...
Pod warunkiem, że matka siedzi z tyłu.
Gość w barze składa zamówienie
- whisky z colą proszę
Barman nalewa whisky, otwiera colę i już ma wlewać do szklaneczki ale gość protestuje
- nie nie proszę nie mieszać, cola to dla syna
--- Kolejny post ---
Do kapsuły czasu głosuję na JP.
--- Kolejny post ---
Fotografując księżyc fonem nigdy nie wiesz co AI doda https://www.instagram.com/p/Cpz2Zx3q...d=YmMyMTA2M2Y=
Ten Jasiowy ciamciung ma zoom x100. Podobno s24 ma mieć x150. Mnie interesuje, który model dzięki swojej inteligencji pozwoli po wykonaniu zdjęcia tarczy zegara na zegarowej wieży z odległości 1000 metrów pokazać mechanizm tego zegara? Może być w jpgu.
Cytat:
Zamieszczone przez
jan pawlak
Te dostępne tryby to jedzenie, portret, kwiat, wnętrze, zwierzę, krajobraz, wegetacja, drzewo, niebo, góra, plaża, wschód słońca i zachód słońca, doki, ulica, noc, wodospad, śnieg, ptaki, podświetlenie, tekst, odzież, pojazd, buty, pies , twarz, napój, scena, niemowlę, ludzie i kot.
No i ostatnio dodany księżyc.
jp
No i doooopa :( bo... producent nie przewidział trybów dla JP: zza krzaków, przestrzeń wokół domu, nocne zdjęcia pomieszczeń, zdjęcia trawy, zdjęcia liści na drzewach.
Z dostępnych już trybów jeden wybija się ponad inne: "wegetacja". Z dziką rozkoszą poznałbym sposoby w jaki Jan wykorzystuje ten tryb w życiu codziennym :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez robert_b;[URL="tel:1444078"
1444078[/URL]]... Każdy z tu obecnych robi zapewne też zdjęcia swoim smartfonem. Ale są to zdjęcia robione na szybko, bez zastanowienia się nad kadrem, itp., a mające służyć celom np. dokumentacyjnym, pokazaniu na portalu społecznościowym jakiejś nietypowej/śmiesznej sytuacji, itp.
Śmiała teza.
Mnie zawsze bawi jak na poczatku kazdego wideo tak smiesznie podskakuje [emoji1787]
Serio nie macie dosc tego watku? [emoji85]
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Mnie zawsze bawi jak na poczatku kazdego wideo tak smiesznie podskakuje [emoji1787]
Fajny jest taki nie za długi nie za krótki a rzetelny, sporo wspaniałych zdjęć, można obejrzeć przykłady współczesnej szczytowej technologii :mrgreen:
Ten "wontek" ma bardzo duże walory rozrywkowo edukacyjne.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
A co to przymus jakiś jest na forum żeby tu zaglądać....