Gdzie się spotkamy i o której w Krakowie, żeby konwojem pojechać na miejsce ?
Trzeba liczyć około godziny na sam dojazd, więc 5:30 była optymalna :mrgreen:
Jak na razie mamy cztery osoby zdecydowane, ktoś jeszcze dołączy ??
Wersja do druku
Gdzie się spotkamy i o której w Krakowie, żeby konwojem pojechać na miejsce ?
Trzeba liczyć około godziny na sam dojazd, więc 5:30 była optymalna :mrgreen:
Jak na razie mamy cztery osoby zdecydowane, ktoś jeszcze dołączy ??
No ja tradycyjnie dołączę :)
A jaka godzina? To może bym gościnnie dołączył :D
nooo przy tej trasie jest kilka fajnych miejsc :) w tych okolicach (jak sie jedzie od Krakowa), to gdzieś na wzniesieniu jest skręt w prawo w lasku (chyba jakaś gruntowa droga) i zaraz jest piekny widok z góry :) tylko nie moge skojarzyc dokladnie w którym miejscu (zawsze jak tedy jadę to kojarzę gdzie skręcić, a na mapie nie potrafie pokazac:/)
udanego pleneru życze;)
Witam!
Słowem wstępu, jestem nowy na forum, choć pstrykam od paru lat. Jestem z okolic Krakowa, i myślę się w końcu wybrać na jakiś "tutejszy" plener. Z tego co się wczytywałem w ten wątek, to nowi są chyba mile widziani. :) Jedno pytanie - orientuje się ktoś, jak wygląda sprawa z dojazdem w tamte okolice jakąś komunikacją publiczną? Póki co jestem jeszcze bez samochodu, a trochę niezręcznie na wejściu prosić o podwiezienie...
miłej zabawy
niestety cały weekend się kursuje (uczestniczę w kursie -niefotograficznym bynajmniej)
na następny mam nadzieję :(
Niestety moje autko nie pojedzie :(:(:( ....byłam dziś u mechanika i nie radzi wyjeżdżać w trasę....są uszkodzenia po wylądowaniu w rowie...nie naprawią do niedzieli.....nadal jestem chetna na plener....kto deklaruje się jechać autem i kto kogo zabierze....oczywiscie będzie zrzutka na paliwo.....proponuję zbiórkę na Pl.Centralnym w Hucie na parkingu Banku PKO (os.Centrum E)....:neutral:.....pogodo bądź piękna rano w niedzielę!!!