Machinery HDR Effects 3.0.40 (2017-08-18)
* Dodane presety 3D LUT.
W nowej wersji programu znajdziecie 10 nowych presetów 3D LUT.
Wersja do druku
Machinery HDR Effects 3.0.40 (2017-08-18)
* Dodane presety 3D LUT.
W nowej wersji programu znajdziecie 10 nowych presetów 3D LUT.
PROMOCJA do końca sierpnia!
Do końca miesiąca (czwartek 31.08 do północy) dla użytkowników forum promocja!
Na hasło CANON-BOARD przy zakupie pełnej licencji, na drugie stanowisko GRATIS!
Dostępna wersja 3.0.42 (07-10-2017)
* Ulepszony efekt 3D LUT.
* Dodany nowy preset 3D LUT do kolorowania obrazu.
* Ulepszone narzędzie 'pipeta' w balansie bieli.
* Drobne zmiany interfejsu użytkownika.
* Ulepszenie wczytywania obrazów funkcją "drag & drop".
Efekt 3D LUT dostał nowy suwak od luminancji pozwalający płynnie regulować działanie zamiast dotychczasowego całkowitego włączenia / wyłączenia. Zwiększona została szybkość działania efektu. Przy okazji jest dostępny nowy preset 3D LUT 'Industrial 05'.
Dodane zostały ikony do zapisu obrazu na górnym pasku oraz możliwość powiększania / zmniejszania obrazu klawiaturą.
Ulepszone narzędzie 'pipeta' w balansie bieli, punkt bieli jest uśredniany z kilkunastu pikseli zamiast jednego.
Wprowadzona została blokada uruchamiania kilku instancji programu równocześnie. Wczytanie zdjęcia metodą drag & drop na ikonę programu spowoduje wczytanie ich przez już wcześniej uruchomioną instancję, bez uruchamiania nowej.
super, szkoda tylko że nadal nie ma możliwości zapisu w pełnym rozmiarze opcją lub guzikiem bez wychodzenia z trybu podglądu
właśnie w tym cały problem, za każdym razem trzeba potwierdzać a potem znowu ręcznie wracać do trybu podglądu a chodzi o to żeby cały czas pozostawać w trybie podglądu (bo program wtedy szybciej chodzi) a rezultaty zapisywać już w pełnym rozmiarze, ja nie potrzebuję tego widzieć w pełnym rozmiarze, ja to chcę mieć zapisane na dysku w pełnym rozmiarze a w programie pozostawać w trybie podglądu
Dostępna wersja 3.0.46 (04-11-2017)
* Dodane nowe presety 3D LUT do kolorowania obrazu.
Dziś CZARNY PIĄTEK. Do północy przy zakupie licencji lub aktualizacji, licencja na drugie stanowisko gratis :)
www.machineryhdr.com
Zapraszam do galerii autora:
https://www.flickr.com/photos/101714399@N02/
CZARNY PIĄTEK przedłużony do niedzieli do północy!
Zapraszam na www.machineryhdr.com