20. Po wszystkim czas na czyszczenie sprzętu.
21.
22. Robert sprawdza poziom dawki promieniowania jaką łyknęliśmy przy tej całej jatce.
23. Łupy wojenne :)
24. Czyżby syfy na matrycy :?::mrgreen:
Wersja do druku
20. Po wszystkim czas na czyszczenie sprzętu.
21.
22. Robert sprawdza poziom dawki promieniowania jaką łyknęliśmy przy tej całej jatce.
23. Łupy wojenne :)
24. Czyżby syfy na matrycy :?::mrgreen:
ale poszaleliście :-D super foty :)
no tak, szkoda tylko ze jakims cudem tylko raz mi sie udalo pogodzic termin z wyjsciem razem z wami. skad wy czerpiecie na te terminy to nie wiem:)
Zdjęcia w większości fajne ... ale historia je przebija :).
Yoshi: Historyja znakomita, ale nie wiem czemu wszycie zdjęcia Ci leca w niebieski.
Myślę, że już czas podać informacje dotyczące kolejnego pleneru.
Ja mogę niestety tylko w niedzielę 6.09.2009r.
Elisabeth, możesz podać lokalizację obiektów do focenia ?
Elizabeth proponowała tą lokalizację: Okolice Nowego Brzeska
Canis ładne trawki, fajny kadr nr 6, piękne nr 7,....... Robert podoba mi się 2,4 (super kolorki), 11, 14 (za kompozycję), ......Yoshitaka niezrównany w opowieści :-D , nr 15 (pięknie tło się rozmyło), 21 sympatyczny portret, .........Madallenka Twoje fotki lekkie jak piórko, najbardziej podoba mi się nr 6,........ co do pleneru to przejeżdżałam tamtedy w weekend, są dwa miejsca widokowe za Nowym Brzeskiem i za Koszycami.....Madalenka fotek nie zrobiłam, bo zatrzymałam się na poboczu i auto zsunęło mi się do rowu, momenty były :-D, ......co do dokładnego miejsca postoju musielibyśmy zadecydować spontanicznie......za Koszycami jest zjazd na Rachwałowice i możliwe, że byłoby to dobre miejsce......mnie tez pasuje niedziela rano 6ego, około 7-8ej, bo wtedy jest dobre światło.....auta konieczne: obiecałam zabrać Madalenkę i jej połówkę i jeszcze kogoś mogę.....posyłam mapkę:
na trasie za Nowym Brzeskiem jest parę pieknych miejsc....nawet mi mignęło pole słoneczników:-D