No na serio w sensie że będzie w albumie.
Wersja do druku
No na serio w sensie że będzie w albumie.
Oczywiście że będzie w albumie, a gdzie miało by być?
Szacun, że masz pary, którym takie coś się podoba.
Wystarczy odrobina poczucia humoru.
Są jeszcze na moście gdańskim, robiłem tam kilka klatek z tego pleneru ale nawet nie pokazuję, jak byliśmy na zdjęciach to w kolejce czekały 2 następne pary a my też musieliśmy poczekać bo już ktoś robił, masakra.
.... a to bym zrobił tak...a to bym zrobił siak....tego za dużo...tego za mało
Miałbym nieśmiałą propozycję, Michale...skoro wiesz jak najlepiej JAK to zrób i pokaż. Ja rozumiem, ze coś może się nie podobać, nie ta stylistyka, nie ta estetyka, ale nikt Ci nie każe robić takich zdjęć jakie robi pank. Zrób lepsze i na miłość Boską przestań zauważać poruszoną rękę faceta w piątym rzędzie (vide reportaż spod krzyża), bo to już zakrawa na manię...
Wybacz, ale większość z tego co wypisałem jest czysto techniczna i raczej nie ma podstaw do podważania tych uwag. Zwykłe niedociągnięcia. No chyba że powiesz mi że ta plamka świetlna na 238 jest zamierzona, symbolizuje łezkę czy coś. Śmiało, dorabiaj ideologię - chętnie poczytam.
Robię i pokazuję. Już niedługo kolejne dwa plenery ślubne, tylko czekam jeszcze z tym materiałem, bo miał być jakiś battle czy coś :D
A "poruszona ręka faceta w piątym rzędzie" okazuje się być jedynym obiektem na zdjęciu, wypełniającym około 70% jego zawartości. Proponuję zwracać uwagę na numerki, albo druga opcja : nie wyolbrzymiać faktów. No a poza tym to najlepiej pisać w odpowiednim do tego wątku - zapraszam do mnie.
Jakbym miał robić zdjęcia tak jak micles to wolałbym oglądać telewizje. Sorry, ale czasami mam wrażenie, że zabijasz fotografię od środka.