ooo to o tym nie wiedziałem :D
Wersja do druku
taka namiastka filmowania bo zapisuje obraz z Live view i nie na karcie w body tylko na hdd komputera
nie allegro ale moze bedzie pasowalo :)
Photoshop CS6 Extended - FULL Version - For PC Windows | eBay
koles juz puscil tak 2 sztuki, ciekawe kiedy adobe zablokuje klucze :)
A co z tym nie tak? Bo nie rozumiem;)
Ja rozumiem że tanio, ale jak to jest że te osoby nie boją się sprzedawać lewych programów?
Pomijam ebay ale np. na allegro- tu też można spotkać takie aukcje i ludzie kupują i dają pozytywne komentarze. Z drugiej strony czemu np. Adobe nie zainteresuje się tym?
I teraz skoro np. Kupie taki program bo np. Wierze w to co napisano i że kupuję oryginalny soft, sprzedający nie daje mi paragonu wiec robię kopie aukcji i danych sprzedawcy.
Po jakimś czasie okazuje się że mnie namierzyli i uznali że mam pirata, to czemu ja mam za to odpowiadać a nie sprzedający? Skoro Adobe takich ludzi nie namierza i nic im nie robi to czemu nie kupić?
Jak by mi w sklepie sprzedali podrobioną rzecz i wyszło by to po jakimś czasie to ja mam odpowiadać za posiadanie podrobionego towaru czy sprzedawca za to że mi to sprzedał
A po co sie szarpac ze sprzedajacym , jak mozna miec kupujacego i oprawic go bez problemow? Nasze panstewko nie jest od tego, zeby bylo sprawiedliwie, tylko, zeby bylo latwo oprawiac tego, co ma kase ... do oddania...
No właśnie tak myślałem, ile to już razy słyszałem że prawo w naszym kraju broni bandytów a nie normalnych ludzi... A szkoda...
Zawsze w takiej sytuacji musisz wykazać, że kupowałeś w dobrej wierze. Ciekawe jak to zrobisz przy zakupie za ułamek ceny oficjalnej?
"Brak tabliczki znamionowej,gdzieś zgubiłem."
Canon 5d+ Sigma 70-300/4-5,6 OIS (5430818971) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.