http://software.canon-europe.com/sof...638.asp?model=
Wersja do druku
Wieeelkie dzięki.
Po za tym jakie to dziadostwo że kupując aparat za taką kasę nie dają PL instrukcji
No dobra, to już wiemy że jesteś profi jak jasna cholera i nikt tutaj do pięt Ci nie dorasta. A można wiedzieć jaki to ma związek z tematem wątku w którym to piszesz?
Ludzie zastanówcie się zanim napiszecie kolejnego głupiego posta nie wnoszącego nic do tematu wątku bo są tacy co tu zaglądają po to żeby przeczytać coś konkretnego o 7D a nie wynurzenia myślicieli/fantastów/profesjonalistów itd. itp.
Amen
Phase One poinformował o wprowadzeniu do sprzedaży Capture One 5 - obsługuje on m.in. Rawy z 7d.
Ceny są podane na stronie phase one, pozwolę sobie je zacytować:
Można go pobrać w wersji trial tutaj.Cytat:
Capture One 5 PRO is available via download for 399 USD and 299 EUR through Phase One’s Online Store and through leading professional photography dealers worldwide.
Capture One 5 is available for 129 USD and 99 EUR.
Existing Capture One 4 PRO customers can upgrade to Capture One 5 PRO for 99 USD and 69 EUR.
Existing Capture One 4 customers can upgrade to Capture One 5 PRO for 299 USD and 229 EUR.
W nocy go sobie ściągnę i przetestuję na s/m/Rawach z 7d
Przepraszam . Tę informację znam . Źle sprecyzowałem pytanie - chodziło mi o Polskę i zakup w kraju za złotówki . Nie interesuje mnie wysyłka kasy z góry , za granice kraju . Taki zdeterminowany jeszcze nie jestem . Trial to tylko czasowe zapchanie kompa - ogólnie program ten znam i znam jego możliwości .