Poprawiłem nieco kolor skóry, żeby nie było tego zielonego zafarbu.
Wersja do druku
Poprawiłem nieco kolor skóry, żeby nie było tego zielonego zafarbu.
Troche przegialem ale zauwazylem to dopiero na innym monitorze. Poprawie sie, obiecuje :-D
Ale z drugiej strony, Twoja wersja wyglada troche jakby dziewcze przesadzilo z samoopalaczem ;)
EDIT: Moze ktos z zewnatrz, bardziej obiektywnie cos doradzi? Mi sie wydaje, ze ostatnia wersja Biperka jest kolorystycznie fajna, moze ciutke do rozjasnienia. Co Wy na to?
rozumiem ze poprzednie sie nie spodobalo :( wiec moze cos z innej beczki [tzn. obiektywu ;) ]
Poprawiłem na takie oto coś :) Może będzie lepiej a może lepiej nie mówić ;)
Widzę, że chciałeś nas chwycić na rawowskie wołanie... Wineta i wyciągnięcie cieni to świetny zabieg, ale trzeba go w dobrym momencie wykorzystać i bardziej koncentrować się nad lepszym zdjęciem z aparatu, żeby późnie mieć elegancki materiał do obróbki, akurat w tych zdjęciach jest to dla mnie wyciąganie czegoś na siłę.
na zdjęciu tej dziewczyny czern nie jest czarna a biel nie jest biala i przez to zdjecie jest ukopcone :/
przepraszam a co to pza problem kliknac pipetka na bialy i druga pipetka na czarnym? Nawet automatyczne dopasowanie poprawia wyglad fotki.