jak mi przypasi to pewnie tez sie skusze...wezmiemy dwie, bedzie taniej;-)
Wersja do druku
Dobra... to po ile zrzuta i na którą ?...
I żebyśmy nie zapomnieli teraz pizzy zamówić :D
Pozdr.
Zrzuta pewnie 30-40 zł, zależy jaki wizaż ma być, na wypasie czy jakiś normalniejszy ;]
Na którą - pierwsza modelka będzie malowana od 9.30 wiec o godz 11 możecie się już zjawiać, oczywiście wcześniej też można :)
30.01:
1. 3voQ
2. strebor
3. Morfii
4. Bazyss
5. analogforever
6. tothemax
7. Blackrado
8. Kacper<
9. barman_pl
10. Bazyss
Chyba dobrze zaktualizowałem listę?
Adres Gdańska 127, w razie problemów dzwonić pod 505 92 16 16
30.01:
1. 3voQ
2. strebor
3. Morfii
4. Bazyss
5. analogforever
6. tothemax
7. Blackrado
8. Kacper<
9. barman_pl
10. szuler
No i piknie
Pozdr.
aligator16, jest tam gdzie się zatrzymać furmanką ? :)
Nie pytaj o furmankę bo miejsca aż nadto, dowiedz się który budynek, które piętro i które drzwi bo ja na poprzednie spotkanie bym nie trafił gdybym nie śledził osobniczki z torbą foto na ramieniu :)
śledziłeś Gosię? :) tego nie da się wytłumaczyć od tego ma podany tel.
Przemek_PC, coś w tym jest... faktycznie niech poda chociaż nr. mieszkania ;)
Morfi, najpierw musisz dotrzeć do budynku a jest ich trochę na terenie posesji. Później musisz trafić w odpowiednie drzwi na piętrze, pytanie które to piętro :) a później jeszcze pójść korytarzem i trafić w kolejne drzwi. Nic tu numer mieszkania nie pomoże.
:D...
Ja najpierw wszedłem piętro wyżej na sesję, położyłem torbę, przywitałem się, ale patrzę i myślę... k.wa - tych ludzi to ja przecież nie znam - Zebrałem się jak najszybciej i polazłem piętro niżej i tam już znajome mordki były
Pozdr.
co do drugiego spotkanie , za 1-2 tyg ustalimy sobie jak już będzie po tym pierwszym
Przemek_PC, toż to jakiś labirynt jest ??
Pójdziesz to zobaczysz :)
barman wymiatasz trzeba było zacząć focić :)
to może chociaż jakieś konkretniejsze info na PW co i gdzie... żeby nie było lipy ;)
nie po to Wojtek ma studio w takim miejscu, żeby teraz upraszczać, po poprzedniej sesji jedna modelka do dziś szuka wyjścia ;)
I jest jakiś konkretny koncept?
Bazyss, dobrze wiedzieć że to niedziela wypadła... nie wiem czemu cały czas chodziła mi po głowie sobota ;)
da sie wbic na liste? ja zawsze i na wszystko chyba zaspie ...
Witam, jestem tu nowa i aktualnie jako "Łodzianka z Canonem" chętnie dołączę do grupy... o ile znajdzie się miejsce dla takiej aparatki-amatorki, jak ja? ;)
Trochę za późno, mamy komplet, a podczas sesji będzie ok. 15 osób na 70m powierzchni ;]
Także ja wszystko potwierdzam, modelki będą malowane od 9.30 także od tej godziny już można przychodzić jak ktoś chce. Mile widziane krzesełka i wyzwalacze ;] W razie czego dzwonić pod 505 92 16 16
No i gitara ;)... Znając życie będę standardowo około 12 :)
pozdr.
do ktorej tym razem siedzimy? ;]
Ludziska... ma ktoś może canona 18-135 ? Jeśli ktoś ma to niech zabierze bo znajoma mnie prosiła o potestowanie :)
Pozdr.
stroos nie wiem, załóżmy że zaczniemy o 11, to myślę że o 16 powoli ludzie będą uciekać.
Widzę, że się zapowiada fotografowanie na ostro ;)
ciekawostka wszelkim for internetowych jest to, ze jak tylko pojawi sie jakas dziewczyna to od razu znajdzie sie do pary conajmniej jeden facet ktory ma koncepcje co by tu zrobic zeby ja spotkac/poznac ;)
ach, swiat jest taki przewidywalny:)
a teraz na impreze! i poszedl.
Czy od 8:00 też jest czynne :P
Morfii jak nawet będzie nieczynne to możemy jakieś krople wenotwórcze podczas oczekiwania spożyć ;)
kurna... to jak będziecie widzieć jakieś BMW ze śpiącym kolesiem to pewnie będę to ja więc nie zapomnijcie o mnie... będę czuwał od rana bo moja luba ma zajęcia o 8:00 na UŁ rewolucji...
ok przywioze kawe ;)
To ja może wpadnę na chwilkę nie z aparatem ale też czymś Canona i to nawet z czerwonym paskiem i mały backstage w HD zrobię?
Ogólnie dziękować z super spotkanko :)
Jednak niestety... Modelki nie dojechały i zdjęć nie będzie :( . Ja mam jedną fotę tylko i ją właśnie wstawiam... :?
Takie życie :mrgreen:
Pozdr.
Weź no barman_pl shitu nie wstawiaj, a gdzie profesjonalna obróbka? No postarał byś się bardziej :d
Wojciechu, daj kontakt do dziewczyn ;)
Dzięki wszystkim za przemiłą atmosferę.
Ps. Jeśli ktoś znajdzie w torbie nadmiarowego stofena, będę wdzięczny za zwrot.
Również dzięki za miłą atmosferę ;) Klimat spotkania nie do opisania :)
barman_pl, nie wiem czemu ale miałem przeczucie że właśnie ta fota pojawi się jako pierwsza... He, he... i jest ;)