Watson ponownie najbardziej obfotografowanym fotografem :D
Wersja do druku
Watson ponownie najbardziej obfotografowanym fotografem :D
Pobieżna analiza wykonanych zdjęć na LCD wykazała, że udało mi się uwiecznić piękne syfy na matrycy. Wyglądają uroczo, zwłaszcza o poranku.
No dalej z niecierpliwoscia oczekujemy zdjęć.
ja swoje obrabiam jeszcze... ogólnie zrobiłam 95, z tym jakieś 15 to bekstejdż, po 3 takie same ujecia... ogólnie nie jest źle
hehe ja ciebie nie mam, bos uciekł szybko od nas...
ja mam :) ale sorry nie wyrobię teraz ... wrzucę po 16-17 :/ ... muszę do Poznania teraz jechać ...
gwoli tradycji - bekstejdź
Qtek jak zwykle polował na dziewczyny... :D
albo robił miny...
Potem będą drzefka :D
Dawać landszafty :D
Wats0n u mnie takie syfy na matrycy, ze nawet stepel nie pomaga :)
Cichy jakie landszafty? :)
gdzie sie czlowiek nie ruszyl to jakies ludziki wrrr :evil:
buenos, ale ostatnie jakies krzywe sie wydaje. sprobuj wyprostowac, to fajno bedzie:)
mnie już w Poznaniu nie ma, więc foty będę orabiał dobiero za rok... tzn. w 2009 :P (dlaczego nikt nie miał szapana...?) :P
qtek 2 bardzo fajne.
A te syfy na matrycy to może ludzie byli :)
a ja takich fajnych zdjec nie mam... Qtek jak zwykle na zielono :D
klimatycznie, pozdrawiam wszystkich, zycze szczesliwego nowego roku i udanego sylwestra i duzych promocji na szkielka i akcesoria! :)
jarq. Dzieki za 7 fote, podoba sie! :mrgreen:
A ja zgrałem te zdjecia, i o ile żeby pojechac na plener rankiem wczesnym miałem ochote, to wywoływac mi sie tego nie chce, mimo paru ciekawych kadrów.
Zostawiam rawy na lepsze czasy, poza Watsonem niczym sie w najbliższych dniach nie pochwale :roll:
i chyba ostatnia - nie ma czasu na obróbke wiecej :P
:P - Antolll podeślę Ci dużą jak chcesz :)
12.
13.
14.
15.
i 2 jak wracałem :P nie wiem po co wsadzam - może dlatego że z dzisiejszego mrrrroźnego (-8C..) poranka :)
16.
17.
ufff... to wyplułem co miałem ;)
Qtek - pierwsza z "syfami" :P bardzo mi się podoba!
Korzystając z okazji życzę wam wszystkim super udanej imprezy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w nowym roku. Oczywiście jeszcze ostrych słoików i extra puszek :)
No to ja też coś wrzucę.
Poszedłem w takim kierunku:
Ć)
Ę)
Ł)
Ń)
Jarq - świetne zdjęcia!
(Numeracja ma podkreślić rdzennie polski charakter przedstawionych krajobrazów)
ok, ja wrzuciłam swoje tutaj
Happy Nju Jer!
dzięki Watsonie :) - też odwaliłeś kawał dobrej roboty! Zresztą innych foty też ciekawe - fajnie byłoby zobaczyć resztę ...
- ogólnie trochę chyba było za zimno ... nogi mi odmarzły ;) ... gdyby nie gorący prysznic po powrocie ... mmmm. Mimo to było super - tylko szkoda, że nie zrobiliśmy sobie jakiegoś wspólnego zdjęcia ... - pewnie następnym razem :)
Najlepszego w nowym roku - i wielu takich plenerków! :)
pzdr.
ładne foty, dają radę, godnie zakończyliście stary rok 8-)
bo mnie nie było ;)
ale sorry, wszelkie zloty przed.... 10:00 są poza moim zasięgiem :lol:
hepi niu jer 2oo9 do wszystkich!!!
przede wszystkim zdrówka, ostrych fot, jasnych szkieł, szybkich ciał :mrgreen:
Coś ode mnie...
Troszkę nas tam było
Był również z nami "Spooky" :)
Był czas na papieroska
i był czas na poranną kawkę...
Po pewnym czasie na na włosach pojawił się szron
a aparaty zaczęły przymarzać do ziemi...
Było bardzo zimno i wcześnie, ale wydaje mi się, że warto było...
hoho! fajny Twój reportażyk :) - a szron faktycznie osiadał na nas - w pewnym momencie zacząłem się bać o aparat bo wyglądał jakbym go tydzień z zamrażarki nie wyjmował ... :)
Akurat zdjęcie widocznie na LCD na ostatniej focie nie trafiło do galerii. Inaczej byłby ciekawy making of :)
ziiimno było :P
Heh - no może się kiedyś przyłączę i pouczę ;)
\foty bardzo fajne, skoda, że mnie nie było wcześniej w Poznaniu...
A tak btw. wiem, że to nie temat na to ale jakoże zaglądają tu pewnie wszyscy poznaniacy to czy ktoś by mi pożyczył statyw na wieczór i poranek(zaraz po tym wieczorze np. 2/3 - jak by dało radę albo 3/4??) ponieważ mam czas i chciałem coś popstrykać ale oczywiście zamuliłiem i nie wziąłem w końcu z domu... No i nie mam neta tutaj więc jakby ktoś chciał mi pomóc to mój kom 605581878 - w Plusie więc ożna wysłąć smsm z bramki ja oddzwonię z góry dzięki :)
P.S. Udalo mi sie wbic na komie wiec dodam, ze 70-200 nie zamierzam używać wiec jakis najzwyklejszy statyw, moze ma ktos jakis zapasowy czy cos, zostawię 50-tke w zastaw no i stawiam browar oczywiscie;)
Mógłbym Ci pożyczyć na dobę ale mieszkam w Kórniku więc musiałbyć podskoczyć do mnie do chaty - jak Ci się chce to zapraszam - 504 045 075
więcej moich fotek z sylwestrowego wypadu tutaj
fajnie bylo....
polaczone sily CB i tutej'a
Qtek ale teraz to dałeś po oczach wyostrzaniem :)
Qbexus...kurcze a juz i tak wyostrzam tylko na suwaku 70%...pie.....ny moj LCD a tam taka trawa jest ostra ...:))))
ano ostra bo oszroniona
to kiedy nastepny plener?
pierwszy w tym roku... :)
A tak przy okazji - może kogoś to zainteresuje?
http://www.wbp.poznan.pl/index.php?m...=25137&lang=PL
ja się wczoraj zapisałem - jeszcze można - dzoniłem ... jeśli wykłady będą ciekawie prowadzone ... to czemu nie :) - poza tym 4 plenery w roku kilkudniowe - chyba warto ...
tylko co to tak naprawde daje... niby 200 pln miesiecznie mozna przezyc ale... srednie wyksztalcenie artystyczne... :P
cytuje:
"Wszyscy słuchacze uczestniczą w zajęciach z przedmiotów ogólnych (m.in. psychologia, socjologia, pedagogika, metodyka, wiedza o kulturze, marketing i zarządzanie kulturą,) oraz specjalistycznych z teorii i praktyki fotografii"
a co sie kryje pod pojeciem praktyka fotografii? jakies warsztaty ? jarq, wiesz cos wiecej ?
nic więcej nie wiem ... Dla mnie to jakaś przygoda - mam nadzieję że czegoś się dowiem czego jeszcze nie wiem - wykształcenie już mam ;). Plenery być może będą fajne ... zresztą zawsze kilkudniowy plener daje nadzieję na coś ciekawego. Jeśli coś będzie nie tak po miesiącu można po prostu zrezygnować :)
coś tu cicho się ostatnio zrobiło... :/
to mili państwo kiedy plenerek? zimno ustępuje...
ja dopiero w lutym powracam do zycia.. sesja, praca, inzynierka, nawet nie mam czasu stestowac body:p
jutro o 10:00 spotykamy się grupką osób z tuteja na budomelu. Zainteresowani mogą się zjawić :D
Trochę późno mówisz :(